Ако трябва да пътувате днес, моля, направете алтернативни уговорки или

...
Ако трябва да пътувате днес, моля, направете алтернативни уговорки или
Коментари Харесай

Всички услуги на Евротунел са спрени след шокови стачки от френския персонал

„ Ако би трябвало да пътувате през днешния ден, апелирам, направете различни ангажименти или променете резервацията си. Инциденти от такова естество са извънредно редки и ние сме ви признателни за търпението. “

На своята страница с актуализации за пътувания Eurostar сподели, че придвижването на влакове от и до Лондон сега е спряно.

Те добави в обява на X, че най-рано чакат услугите да могат да се движат още веднъж е средата на следобеда, само че приканиха всички пасажери да отсрочат пътуването си, добавяйки, че нямат информация за утрешните услуги.

Вече отпътувалите услуги също бяха принудени да се върнат в началната си точка заради индустриалните дейности в последния миг.

„ Днешният апел за протестни дейности от представители на синдикатите на френския личен състав на Eurotunnel докара до цялостното спиране на услугата и затварянето на нашите терминали във Франция и Обединеното кралство “, сподели представител на Getlink, компанията, която ръководи Евротунела, в изказване, изпратено по имейл д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР