Ако трябва да назовем човек в България, който да знае

...
Ако трябва да назовем човек в България, който да знае
Коментари Харесай

Препоръките на Енджи Касабие в сезона на болестите: лимон, туршия, топла вода

Ако би трябвало да назовем човек в България, който да знае всичко за диетите, няма да се затрудним - диетоложката на звездите Енджи Касабие.

Голямата вест към нея е, че тя издаде книга, с която споделя "не " на диетите, описват в канала. А препоръките ѝ са използвани освен през зимата, а целогодишно.

"За да вземем ограничения против вирусите, би трябвало да подсилим оптимално имунната система. За задачата човек би трябвало оптимално да се почисти от токсините, тъй като те са храната на вируса, а за това съвсем не се приказва. Повечето хора мислят, че като пият витамин С и лекарства са добре, само че не помнят обстоятелството, че като тялото е болно, то е блокирано и не ги поема ", разяснява Енджи в изявление за "Труд ".
 12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах
Диетоложката предлага на всеки да пие гореща вода заран, тъй като работи прочистващо. Постите също да добра концепция, само че без да пропущаме закуската, тъй като тя е най-важна от всички хранения.

"За зимните месеци предлагам тиквата - тя е доста потребна за храносмилането, както и авокадото.

Туршиите и киселото зеле работят пробиотично, само че не би трябвало да се употребяват в великански количества. Хубаво е да се заобикаля аленото месо, което да участва на трапезата не повече от веднъж на седмица. Важно е да се заобикаля и бялата захар, тъй като тя си е храна за вируса. "
 Туршиите: здраве в буркани  Туршиите: здраве в буркани  Туршиите: здраве в буркани  Туршиите: здраве в буркани
Енджи Касабие неотдавна е и майка и по думите ѝ синът ѝ Раян е най-позитивното нещо в нейния свят:

"Постоянно си мисля по какъв начин ще порасне и желая да му осигуря хубаво бъдеще. Като минавам около близкото учебно заведение и следя пред него деца на по 13 години с цигара в ръка, които наподобяват по-възрастни за годините си. Не желая детето ми да е в такава атмосфера, за една майка е най-важно и скъпо да даде на детето си качество на живот ", безапелационна е тя.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР