Ако трябва да искаме съвет, свързан с тренировки и влизане

...
Ако трябва да искаме съвет, свързан с тренировки и влизане
Коментари Харесай

Съвет от Арнолд Шварценегер - как да намираме време за тренировка

Ако би трябвало да желаеме съвет, обвързван с тренировки и влизане във форма, то  Арнолд Шварценегер сигурно е точният човек.
 Какво ни демонстрира филмовият откъс на Arnold - документалната поредност за живота на Арнолд Шварценегер
Влизаме надълбоко в триумфите и неуспехите на Арнолд Шварценегер

Трейлър на Arnold

Все отново става дума освен за легенда в бодибилдинга, а и за някой, който и на 75-годишна възраст не стопира да тренира. А човек в действителност може да се зачуди по какъв начин даже на тези години намира мотивация да бъде толкоз непрекъснат в залата.

Хубавото е, че Шварценегер споделя освен опита си, само че и дава най-различни препоръки, свързани с мотивацията. Един подобен разбираме от дневния му бюлетин, където дава отговор на въпрос на консуматор в Reddit за това по какъв начин постоянно е стимулиран да тренира.

Да, в този момент на 75 години нито ще се готви за бодибилдинг надпревари, нито се снима гол до кръста във филмите си. Но все пак Арнолд поставя тренировката като приоритет. И точно това счита, че е огромният проблем на множеството хора.

" Нямам време да упражнявам ", споделят, а всъщнот имат поради " За мен тренировките не са приоритет. " Арнолд Шварценегер счита, че доста хора, които споделят, че нямат време, действително прекарват по към два часа дневно, гледайки телевизия или ровейки се в Instagram.
 Арнолд Шварценегер пред The Hollywood Reporter за развода си, за мотивацията и по какъв начин постоянно е толкоз спокоен
Защо Арнолд Шварценегер счита, че с някогашната му би трябвало да получат Оскар

Тайната за положителното въодушевление на артиста

" Те споделят, че не могат да станат в 5 сутринта, с цел да упражняват, преди децата им да се разсънят, тъй като имат потребност от време да се провиснал вечер и да гледат филм, преди да заспят. " И в това няма нищо неприятно, счита артистът, само че съгласно него значи, че не става дума за липса на време, а за цели.
 Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер
Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер

Легендата в бодибилдинга има няколко съвета

Арнолд Шварценегер е твърдо уверен, че стига да има предпочитание, човек може да отдели най-малко 30 минути, с цел да направи няколко извършения във фитнеса. Ако въпреки всичко времето е в действителност лимитирано до 15 минути да вземем за пример, упражнението, което предлага, е мъртва двигателна сила. Просто съгласно него за 15 минути човек може да направи нужната загрявка и извърши няколко серии от упражнението, което в действителност е положително за повече от една мускулна група.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР