Ако трябва да бъдем честни, липсват ни комедиите, в които

Ако трябва да бъдем честни, липсват ни комедиите, в които ...

Райън Рейнолдс става герой от видеоигра.


Ако трябва да бъдем честни, липсват ни комедиите, в които бяхме свикнали да гледаме Райън Рейнолдс. Като например "Предложението" (2009 г.) и "Размяната" (2011 г.) (гледали сме ги по няколко пъти и няма да спрем да го правим).
Райън Рейнолдс, EXO и шегите на актьора, че няма да се прибере у дома
Защо Райън Рейнолдс ще изостави децата си

Актьорът отново ни забавлява

През последните години актьорът се насочи към екшън ролите и изостави на заден план сладникавите. Хубавото е, че дори в екшън филмите вкарва от неговото запазено чувство за хумор.

Поредният пример е "Свободен играч", чийто първи трейлър беше пуснат на Comic Con Experience в Сао Пауло. Концепцията е доста интересна, защото ни среща с Гай (Райън Рейнолдс) - обикновен служител в банка.

Дните му минават еднотипно, а насилието и престрелките са нещо обичайно - както и банковите обири. Един ден на Гай му писва и решава да разбере дали е способен на нещо повече от това да бъде малтретиран. 

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Free Guy (@freeguymovie) на Дек 7, 2019 в 10:36 PST

Така той решава да излезе извън рамката и при поредния обир на банката, в която работи, се опълчва на бандитите и убива един от тях. Така се сдобива и със специални очила, които му помагат да вижда света... като игра.

Обстоятелствата пък го срещат с Мили (Джоди Комър) - една от създателките на играта, която също е влязла в нея с аватара Момиче Молотов. От нея Гай разбира, че всъщност е герой във видеоигра, с който не може да се играе, а е просто масовка.
"Жената чудо 1984", Гал Гадот и първи трейлър на филма
Жената чудо си връща любовта на живота

Първият трейлър на "Жената чудо 1984" загатва доста неща

Мили се опитва да помогне на Гай, давайки му ценни съвети. Няма как да подминем сцената на мотора, когато си личи, че между Рейнолдс и Комър има страхотна химия. Роля във филма има и Тайка Уайтити и само няколко секунди в трейлъра бяха достатъчни, за да ни зарази с енергията си.

Премиерата на "Свободен играч" е на 3 юли

Източник: lifestyle.bg