Ако трябва да бъдем честни, липсват ни комедиите, в които

...
Ако трябва да бъдем честни, липсват ни комедиите, в които
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс става герой от видеоигра

Ако би трябвало да бъдем почтени, липсват ни комедиите, в които бяхме привикнали да гледаме Райън Рейнолдс . Като да вземем за пример " Предложението " (2009 г.) и " Размяната " (2011 г.) (гледали сме ги по няколко пъти и няма да спрем да го правим).
 Райън Рейнолдс, EXO и шегите на артиста, че няма да се прибере вкъщи
Защо Райън Рейнолдс ще изостави децата си

Актьорът още веднъж ни забавлява

През последните години артистът се насочи към екшън функциите и изостави на назад във времето сладникавите. Хубавото е, че даже в екшън филмите вкарва от неговото непокътнато възприятие за комизъм.

Поредният образец е " Свободен състезател " , чийто първи филмов откъс беше пуснат на Comic Con Experience в Сао Пауло . Концепцията е много забавна, тъй като ни среща с Гай (Райън Рейнолдс) - елементарен чиновник в банка.

Дните му минават еднотипно, а насилието и престрелките са нещо всекидневно - както и банковите кражби. Един ден на Гай му писва и взема решение да разбере дали е кадърен на освен това от това да бъде измъчван.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Free Guy (@freeguymovie) на Дек 7, 2019 в 10:36 PST

Така той взема решение да излезе отвън рамката и при следващия грабеж на банката, в която работи, се опълчва на бандитите и убива един от тях. Така се снабдява и със специфични очила, които му оказват помощ да вижда света... като игра.

Обстоятелствата пък го срещат с Мили (Джоди Комър) - една от създателките на играта, която също е влезнала в нея с аватара Момиче Молотов. От нея Гай схваща, че в действителност е воин във видеоигра, с който не може да се играе, а е просто масовка.

Жената знамение си връща любовта на живота

Първият филмов откъс на " Жената знамение 1984 " загатва много неща

Мили се пробва да помогне на Гай, давайки му скъпи препоръки. Няма по какъв начин да подминем сцената на мотора, когато си проличава, че сред Рейнолдс и Комър има страхотна химия. Роля във кино лентата има и Тайка Уайтити и единствено няколко секунди в филмовия откъс бяха задоволителни, с цел да ни болести с силата си.

Премиерата на " Свободен състезател " е на 3 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР