Ако трите партии, крепящи некоалицията - ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС,

...
Ако трите партии, крепящи некоалицията - ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС,
Коментари Харесай

За Борисов ще е успех, ако ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС имат мнозинство на местния вот

Ако трите партии, крепящи " некоалицията " - ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи, вземат болшинството кметове и общински съветници в страната, то това би било триумф. Това съобщи в границите на постоянната си утринна сводка преди парламентарното съвещание ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

" И през вчерашния ден ви споделих, намираме се в неповторима обстановка, по едно и също време би трябвало да оказваме помощ на Асен Василев за бюджета, съгласихме се да го отложим с 10-15 дни, да водим дружно политика в Народното събрание, а да насочваме послания към гласоподавателите какъв брой е неприятно да изберат техен или наш кмет. Много тактичност, доста такт и внимание за по-важната цел - да има постоянно държавно управление, като в това време да не допуснем безпорядък в общините . Затова моят краен резултат, който би бил регистриран - трите партии, които вземат участие в " некоалиционната сглобка " като блок да имат най-вече кметове и общински съветници. Това ще препотвърди държавното управление, болшинството в Народното събрание ", съобщи Борисов и особено посочи на въпрос на News.bg - точно и Движение за права и свободи се включва в това трио.

" Некоалицията, ние не сме коалиция, само че трите партии гласоподават дружно. Но да слагате едно перде и да казвате, че гласуваме подмолно - ние не сме съгласни. Затова излизаме с имената си, с подписите си. "
 Денков успокоил Борисов, че компании до Политическа партия няма да се облагодетелстват с европари
Денков успокоил Борисов, че компании до Политическа партия няма да се облагодетелстват с европари

Лидерът на ГЕРБ е провел тази заран диалог с премиера за проектите за обективен преход

Именно с цел да не се клати " некоалицията ", ГЕРБ избрали претенденти, които да не влизат в остри исблъсъци. " Не се бием, по тази причина извадихме претенденти, които не са партийни, несъмнено интелигентни, умни, хора, които не нагрубяват. Хора, които да водят една политическа борба, тъй че след това да можем да работим дружно ".

Борисов разкритикува и кабинета за дейностите им по проектите за, довели до всеобщи митинги на миньори и енергетици.

Припомняме, че в четвъртък Борисов и Делян Пеевски от Движение за права и свободи предложиха основаването на специфична парламентарна комисия, която да подсигурява за за декарбонизация и за това, че средствата няма да отидат при определени от властта компании. 
 Постоянна комисия по еврофондовете оферират Борисов, Пеевски и Атанас Атанасов
Постоянна комисия по еврофондовете оферират Борисов, Пеевски и Атанас Атанасов

Както разгласи по-рано водачът на ГЕРБ

" Правителството, на който никой не му знае името, и аз не го знам, да изяснява териториален проект. Защото само че главните въпроси там са други - заместващата мощ след прекъсването на централите и запазването на работните места. И то освен в " Мариците " - в Бобов дол, в Перник. Така че проектът, който не сме видели, би трябвало да взема решение тези въпроси ", сериозен бе той.

И прикани кабинета да намерения и реши тези проблеми още през днешния ден, когато е и последният период за подаване на документи пред Брюксел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР