Ако тръгваме за да говорим за срам и вина, нека

...
Ако тръгваме за да говорим за срам и вина, нека
Коментари Харесай

Какъв тлъст боклук! МОРИЙН КАЛАХАН критикува Опра като нечестна глупачка, чийто специален Ozempic беше прославена реклама на Big Pharma, която угаждаше на лъжите й за лекарства за отслабване... и подхранваше огромното й его

Ако тръгваме с цел да приказваме за позор и виновност, дано приказваме за Опра. По-конкретно, дано поговорим за едночасовия рекламен клип, който преди малко направи за Ozempic, Wegovy и Big Pharma, прокарвайки противоречиви медикаменти за намаляване на необятната общност, в това число на децата.

Това беше повече за централния спор в живота на Опра, нейните битки за намаляване, а не какво значат тези медикаменти за публичното здраве или нашето схващане за затлъстяването и дали евентуалните странични резултати - знаете, леки затруднения като панкреатит или рак - си заслужават риска.

„ Поех срама, който светът ми даде “, сподели Опра за предходната си фигура.

Е, тя също по този начин пое 10 % от акциите на Weight Watchers през 2015 година, трансформирайки се в лице на компания, която поддържа контрола на порциите и упражненията, като направи 400 милиона $ в процеса.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР