Ако тръгне процедура, рейтинът му ще стане от 60 на

...
Ако тръгне процедура, рейтинът му ще стане от 60 на
Коментари Харесай

Шефът на кабинета на президента: При импийчмънт рейтинът на Радев ще стане от 60 на 80%

Ако тръгне процедура, рейтинът му ще стане от 60 на 80%. Така началникът на кабинета на президента - Калоян Методиев, отговори на въпрос дали Румен Радев се опасява от импийчмънт.

В " Лице в лице " по БТВ Методиев обяви, че няма публична позиция на институцията по публикуваните от прокуратурата записи от специфични разследващи средства (СРС). В тях се чува глас, за който обвиняването твърди, че е евентуално на президента. Гласът споделя на командира на Военновъздушните сили (ВВС) генерал-майор Цанко Стойков да го държи в течение за документите по следствие на антикорупционната комисия за госпожа Д.Р, написа offnews.bg.

" Въпросителните са една страница, а отговорите са нула ", сподели още Методиев в коментар на записите и настояването на основния прокурор Иван Гешев Конституционният съд да пояснява може ли да проверява президента. По думите му всичко е в доста недопечен тип и с доста условности.

На въпрос за какво Гешев прави това в този момент той отвърна: " Нямам пояснение. Най-вероятно става въпрос за това следствие или нещо друго. " И добави: " Нямаме ликвидиране, корупция, нещо за милиони и форсмажорно, което да постанова това. Нещата се развиват в гръмотевичен порядък. "

На въпрос за стартирания от президента спор за промени в конституцията той сподели, че задачата им е " оптимизация на метода на действие на страната и по-бързо решение на проблемите в нея ". Попитан дали ще има разговор сред президента и основния прокурор по тематиката, той разгласи: " Трябва да има. Ако не си приказват основните мъже в страната, навлизаме във война и не се знае какво ще се роди от тази рецесия. "

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР