„Ако той (Путин – бел. ред.) наистина иска да ограничи

...
„Ако той (Путин – бел. ред.) наистина иска да ограничи
Коментари Харесай

Русия може да нанесе ядрен удар по Полша, предупреди бивш командващ силите на НАТО в Европа

„ Ако той (Путин – бел. ред.) в действителност желае да ограничи НАТО, в случай че има вяра, че може да унищожи НАТО, той може да употребява тактически нуклеарни оръжия. Къде ще го употребява? Може би не в Украйна, а някъде на публично място в Полша “, съобщи Кларк, представен от УНИАН.

Според него съветските войски в границите на ученията симулират обстановка, в която Русия губи, тъй като НАТО поддържа своя съперник. В този случай те би трябвало да употребяват тактически нуклеарни оръжия. В резултат на това НАТО декларира, че не желае нуклеарна война и се отдръпва.

Освен това генералът сподели, че има подозрения по отношение на вероятността Русия да употребява химическо оръжие в Украйна.

Припомняме, че Съединени американски щати създават проект при положение на непредвидимо държание на Русия, в случай че Путин въпреки всичко реши да употребява нуклеарно оръжие против Украйна. За задачата в Белия дом беше събран екип от експерти.

На 22 март представителят на съветския президент Дмитрий Песков напомни на американските публицисти концепцията за национална сигурност на страната, която разрешава потреблението на нуклеарни оръжия, в случай че съществуването на страната е застрашено.

Два дни по-късно съветски посланик в Организация на обединените нации към този момент обществено разгласи готовността на Русия да употребява оръжия за всеобщо заличаване, в случай че те бъдат „ предизвикани от НАТО “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР