Ако това, което казва премиерът Кирил Петков, че на базата

...
Ако това, което казва премиерът Кирил Петков, че на базата
Коментари Харесай

Даниел Митов: Ако изгонените са шпиони, трябва да поздравим службите

" Ако това, което споделя министър председателят Кирил Петков, че въз основата на оперативна информация е открито, че хората, които са изгонени, са правили действия, несъвместими със декларираните от тях, би трябвало да поздравим българските служби за добре свършена работа. " Това разяснява някогашният външен министър и народен представител от ГЕРБ Даниел Митов в коридорите на Народното събрание във връзка оповестеното през вчерашния ден от премиера, че страната ни гони 70 съветски дипломати.

Той се обърна с въпрос към Демократична България - какво ще приказват те в този момент, откакто твърдяха, че службите са пробити. Трябва да ни кажат институциите под каква форма се е случило изгонването.

" Ако службите са се свършили добре работата, това значи, че би трябвало да продължат нататък. Защото в последно време се появяват подозрения, че по високите етажи на властта, към този момент от кабинета в оставка, има хора, които не престават да обслужват съветски стопански ползи, по-специално да пазят ползите на " Лукойл ", сподели още Митов.

Той даде за образец цената на дизела през днешния ден, която достигала 4 лв., без да е обвързвано това с пазарни механизми. Очевидно е пазенето на ползите на " Лукойл " от кабинета, сподели той. Запитан кого засяга, Митов изясни: Тези, които желаеха дерогации, желаеха изключение за България, щяха да постановат несъгласие върху шестия пакет наказания против Русия. Тези също би трябвало да бъдат разследвани от българските служби, безапелационен бе той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР