Ако тези дни станем участници в една война, най-малката, най-бедната

...
Ако тези дни станем участници в една война, най-малката, най-бедната
Коментари Харесай

ГЕРБ на протест пред МС: Просто Киро, просто си върви

„ Ако тези дни станем участници в една война, най-малката, най-бедната страна, това ще е национално изменничество. Пазете България и от войната “, съобщи Вежди Рашидов пред събралите се членове и симпатизанти на ГЕРБ пред постройката на Министерския съвет, където се организира митинг с искане за оставка на държавното управление.

„ Нали знаете, че деца се вършат с обич, страна се прави с доста обич, ние видяхме неща, които са неуместни. Видяхме по какъв начин се злепоставя един човек, чисто човешки пред неговите внуци, без да има виновност за това. Човек, който в действителност правеше всичко от обич към страната. Днес пътувах от Варна и желая да ви кажа, че пътищата към този момент са в извънредно положение. Който се смее финален, най-добре се смее, това би трябвало да се каже на Кирил Харвардеца “, съобщи от своя страна писателят Христо Стоянов.

Той добави, че половин година е внушаван боязън, само че след този митинг идва протестът на гладните.

„ В България към този момент има тирания, а там е началникът на щаба на диктатора, който вкарва ръководителя на най-голямата опозиционна партия зад решетките “, съобщи проф. Ангелов сочейки първо Министерския съвет, където е Кирил Петков, а по-късно президентството.

„ Арестуват Бойко Борисов, готвят се да арестуват и нас, тъй като знаем по какъв начин да се оправим с рецесиите в България. Арестуват водачите на опозицията, тъй като имаме импотентно ръководство “, добави още Ангелов.

„ Така се генерира боязън, когато арестуваш по нощите, пред очите на внуците и децата. Но нас не ни е боязън, тъй като България я строим, ще я строим ще сме тук. Това, че се пробват да ни изправят едни против други е, че тъй като ги е боязън от нас. От нощес гледате в земята, когато съм пред вас сътрудници, тъй като ви е позор от Рашков. Такова срамно нещо в Министерство на вътрешните работи и министър-председател в никакъв случай не е имало “, съобщи Маноил Манев като се обърна към служителите на реда.

„ Едно нещо можем да си кажем през днешния ден, Просто Киро, Просто си върви “, съобщи Любен Дилов-син и добави, че това, което се случва през днешния ден, е на фона на войната в Украйна, растящата инфлация, проваления избор за началник на Българска народна банка.

„ Свидетели сме на полицейски произвол, от най-гадните комунистически своеволия. Преди няколко месеца този зелен чорап благодарение на няколко олигарха направиха държавен прелом с изборите и инсталираха шайката на Просто Киро за малко, с цел да откраднат доста. Вчера арестуваха нашия водач въз основата на едни отрязъци, това могат те “, съобщи пред събралите се стотици на площада Красен Кралев.

Той добави, че вандалският акт с арестите е, с цел да се отклони вниманието от инфлацията, вилнеещата война, тъй като държавното управление не може да се оправи с проблемите на българите. „ Все повече обедняваме, а тези хора са неспособни да ръководят страната “, добави още Кралев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР