Ако темпът за спад на заболеваемостта се запази, вървим към

...
Ако темпът за спад на заболеваемостта се запази, вървим към
Коментари Харесай

Кога се очаква краят на третата вълна?

Ако темпът за спад на заболеваемостта се резервира, вървим към привършване на третата вълна на . Това сподели на брифинг в Министерски съвет основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев. „ Все още сме надалеч от естествените индикатори “, акцентира Кунчев.
Доц. Кунчев уточни, че при 14-дневната смъртност към момента не се вижда такова деформиране на линията.
 Над 60 гръцки острова в стратегия „ Остров без Covid “ Над 60 гръцки острова в стратегия „ Остров без Covid “
Властите в Гърция всеобщо тестват популацията, с цел да се открият действителните равнища на разпространяване на вируса, предава БНР. Гръцки остров...
„ От опита ни знаем, че смъртността следва заболеваемостта, само че с ритъм от седмица или две обратно. Имайте поради, че това, което следим, през вчерашния ден излязоха забавни резултати от интернационалните изследвания, е удвояване на броя на сериозните случаи освен това заболяване. С други думи: по-малко инфектирани, по-ниска възраст, по-тежко заболяване и висока смъртност. Това е общ извод от страните в Европа. Като цялостен за Европейски Съюз има леко намаление на случаите, само че за обособени страни той е висок. Добрият образец е Португалия, която от най-високата заболеваемост единствено пред няколко седмици, към този момент е с прекомерно положителни индикатори и е във втората половина на класацията. Лошият образец е Швеция, при която разликите сред трите скандинавски страни “ Норвегия, Финландия, стартират да става големи и заболеваемостта в Швеция надминава с пъти тази в прилежащите страни “, добави основният държавен здравен контрольор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР