Ако търсите средство, което да намали стомаха ви и да

...
Ако търсите средство, което да намали стомаха ви и да
Коментари Харесай

Ето как да почистите червата и да се отървете от запека!

Ако търсите средство, което да понижи стомаха ви и да очисти червата, сте на вярното място.

Списъкът от болести, които стартират в дебелото черво, включва рефлукс, колит, запек, главоболие, болест на Крон, акне и така нататък, тъй че постоянно би трябвало да следите какъв тип храна консумирате.

Ясно е, че храненето е от жизненоважно значение за дебелото черво, като можем да използван и някои естествени лечебни способи, които са доста ефикасни и оказват помощ за почистването и отстраняването на токсините.

Защо да почиствате червата?

Със сигурност би трябвало да почиствате червата си, тъй като в случай че не го извършите, сте изправени пред съществени и рискови последствия. Сега към този момент можете да предотвратите в действителност сериозните затруднения, като да вземем за пример диабет, проблеми с уринирането, рак и други хронични и надълбоко укрепени болести с помощта на това средство.

Разбира се, ще ви кажем по какъв начин да очистите червата си.

Спрете да ядете месо, сладки храни, пържени храни, млечни артикули, кафе, безалкохолни питиета. Заменете ги със зърнени храни, плодове, зеленчуци, бобови храни, натурални сокове и зеленчукови супи!

Ходете на разходка или правете извършения, с цел да предизвикате придвижване в чревните мускули и да можете да пренасяте фекалиите и да ги почиствате вярно.

Промените, които би трябвало да извършите, с цел да очистите червата, са:

Промяна на неприятните хранителни привички, унаследени от вашите родители и други хора. Променете навиците, свързани с времето на вашето хранене. Спрете продуктите с токсично наличие, не яжте храни, които са по-мазни, с доста подправки и изкуствени аромати. Пийте количеството вода, належащо на тялото. Бъдете в положително въодушевление, с цел да запазите прочувствения си и нравствен баланс.

Почистваща напитка за разчистване на дебелото черво и за намаляване.

За да извършите тази домашна напитка за намаляване, единствените съставки, от които се нуждаете, са следните:

Ябълки: плодове, богати на витамини и пектин, богати на разтворими фибри, които усъвършенстват работата на стомашно-чревния пренос и ни държат сити по-дълго, като понижават желанието ни за похапване сред главните хранения. Ленено семе: зърнена храна, богата на фибри и омега 3. Тя улеснява храносмилането, усъвършенства усвояването на питателните субстанции, бори се със запека и укрепва сърдечно-съдовата система. Семена чиа: тази храна е станала известна в доста страни заради огромните си преимущества, които носи за нашето здраве. Тя е богата на фибри и е с малко калории. Мед: тази супер храна има толкоз доста свойства, че е мъчно да се обобщят. Ще посочим, да вземем за пример, противораковите, и възстановителни свойства, както и очистването на холестерола.

След като опитате това средство, ще забележите отлични резултати!

Съставки:

– 1 супена лъжица ленено семе

– 1 ябълка

– 1 чаена лъжичка семена чиа

– 1 супена лъжичка мед

– 1 чаша вода.

Вижте още: Това чудодейно средство ми върна зрението за 4 дни

Получаване:

Поставете съставките в блендер и разбъркайте добре.

Изпийте сместа на празен корем. Внимание: не прекалявайте с количеството и се придържайте към посочения грамаж на съставките.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР