Ако търсите подходящо занимание за малки деца, от ИКЕА са

...
Ако търсите подходящо занимание за малки деца, от ИКЕА са
Коментари Харесай

Доведете детето си на еко работилничка, ИКЕА раздава подаръц...

Ако търсите уместно занятие за дребни деца, от ИКЕА са подготвили супер изненада. Тя е обвързвана с тематиката за стабилно развиване и грижа за природата. Чрез игри и занимания малчуганите  на 4+ години ще основават забавни произведения от годни за преработване материали. Накрая всички декорирани творби, направени от тях с доста фикция и личен умел труд, ще могат да се занесат вкъщи.

Най-малките поданици на града ще имат опция за покажат своето творчество. И то не къде да е, а в особено обособена от ИКЕА зона. В нея те ще могат да творят на воля, като в това време се включат в локална еко самодейност. Там ще научат и малко повече за това за какво е значимо да опазваме и да се грижим за околната среда, кои са методите за започване на резистентен метод на живот и в действителност какъв брой елементарно е това.

 
Моментът настъпи! Представяме Еко работилничката на ИКЕА. Тя ще бъде ситуирана в централната част на Пловдив и по-конкретно пред Централната поща. В нея можете да се отбиете на 17-ти септември. А заниманията ще са от 10:30-12:00ч и 12:30-14:00ч. Там дребните еко запалянковци ще имат опция да развихрят цялото си въображение. Като начало ще стартират с нещо елементарно за осъществяване - да вземем за пример рамка за фотография, която се декорира. Хубавото е, че след всички игри и занимания, малчуганите ще могат да занесат готовите си творби вкъщи. Също по този начин гордо да ги слагат на видно място. Това ще е спомен от един трогателен ден на завършения. 

 
Всичко ще се създава главно от картонени произведения, в които децата да вложат цялата си артистичност. А като финални резултати очаквайте нови функционални ежедневни детайли. Добрите вести не свършват дотук. Необходимите принадлежности за направа също ще бъдат обезпечени от ИКЕА - флумастери, пастели, бои, хартия. В допълнение ще има комфортните мебели за дребните изобретатели съобразени с техния растеж. За да се усещат децата оптимално комфортно от самото начало. 

 
Включете се в по-удобния час и запомнете - местата са лимитирани и се запълват бързо! 

Още забавни събития ще намерите в   - най-хубавия гид за Пловдив.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР