Ако търсите отговор на въпроса Как да накараме една жена

...
Ако търсите отговор на въпроса Как да накараме една жена
Коментари Харесай

Скъпи мъже, от вас искаме тези 7 прости неща, за да сме щастливи и задоволени

Ако търсите отговор на въпроса " Как да накараме една жена да си загуби мозъка от наслаждение? " , тук няма да го откриете. Всъщност никой не може да ви го даде, тъй като всяко тяло е друго, всеки има друг усет... Тези клишета са ви познати до болежка. Някои не могат да живеят без уреди за мастурбиране, други биха си плюли на петите, в случай че ги открият в нощното шкафче на нова тръпка. И ние няма да съдим преждевременно - какво вършиме зад спуснати пердета е напълно ваша работа, стига да не предизвиква никому щета.
 image2_16x9.png 2023 наближава: съвет за всяка зодия в областта на любовта и финансите На фокус
В нашата изложба сме събрали главните правила и насоки, които ще ви оказват помощ да доставите оптимално наслаждение на вашата половинка. Не очаквайте неуместни препоръки като " Докосни я там, с цел да я подлудиш " или " Спалното долни дрехи в този цвят ще ви подсигурява разтърсващо наслаждение ". 

Но преди да стартираме всъщност, желаеме да заявим нещо доста значимо: Скъпи мъже, бъдете положителни слушатели и се научете да приемате рецензия. Ако всякога, когато се опитваме да ви насочим, преминавате в защитителен режим, ние го одобряваме като израз на пренебрежение към нашето тяло и нашето предпочитание. Затова оставете замалко егото си на заден план и ни чуйте.
 Прави това, в случай че искаш тя да е щастлива и задоволена  Прави това, в случай че искаш тя да е щастлива и задоволена  Прави това, в случай че искаш тя да е щастлива и задоволена  Прави това, в случай че искаш тя да е щастлива и задоволена
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР