Ако търсите дива нощ в спалнята, някои зодиакални знаци вероятно

...
Ако търсите дива нощ в спалнята, някои зодиакални знаци вероятно
Коментари Харесай

Три зодии създават най-много ядове в леглото

Ако търсите дива нощ в спалнята, някои зодиакални знаци евентуално не са подобаващи за вас. Докато някои астрологични знаци са известни с това, че са открити и рисковани, когато става въпрос за секс, други избират да се придържат към това, което знаят, и да играят на несъмнено. Прочетете, с цел да разберете кои зодиакални знаци са най-консервативни в леглото. 

Рак

Раците обичат познатото и комфорта, по тази причина са склонни да бъдат много консервативни, когато става въпрос за секс. Раците са лоялни и предани сътрудници, които постоянно ще дават приоритет на потребностите на колегата си пред личните си стремежи, тъй че не очаквайте огромни изненади в спалнята - или в която и да е друга стая! Но в случай че търсите някой, който е лоялен и любящ, Ракът е превъзходен знак за вас.

Дева

Девите постоянно могат да бъдат срамежливи, когато става въпрос за изследване на нови територии в леглото - или в каквото и да е друго! За Девите всичко е обвързвано с рутината и реда, което значи, че неща като експериментиране на нови позиции или изпробване с играчки може да не са им по усета. Въпреки това Девите ценят на първо място лоялността и доверието, тъй че в случай че съумеете да ги извадите от черупката им, те могат да бъдат необикновено буйни любовници.

Козирог

Козирозите са известни с това, че са практични и дисциплинирани хора, които се придържат към това, което работи най-добре за тях. Това важи с идентична мощ и за спалнята, защото Козирозите обичат да вършат нещата по " верния " метод и може да не оценят прекалено много спонтанността или опитите. Въпреки това Козирозите са склонни да бъдат и доста лоялни сътрудници, тъй че даже и да не поемат опасности в леглото, те въпреки всичко ще създадат всичко допустимо, с цел да задоволят колегата си!

Докато някои зодиакални знаци могат да се любуват на експериментирането с разнообразни типове полови игри или на изпробването на нови позиции понякога, има и други, които избират да се придържат към това, което знаят най-добре, и да стоят надалеч от всичко прекомерно скандално или рисковано. Ако търсите някой, на който може да се разчита и който няма да ви изненадва прекалено много в леглото, тогава Раците, Девите и Козирозите може би са вашият съвършен сътрудник! Само не забравяйте, че въпреки тези знаци да наподобяват по-консервативни от другите на повърхността, те към момента имат доста пристрастеност, скрита под тази стоическа осанка, която единствено чака да бъде разгърната, написа Actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР