Ако страдате от загуба на коса или цъфтеж, вашият начин

...
Ако страдате от загуба на коса или цъфтеж, вашият начин
Коментари Харесай

рани, които да ядете, за да имате гъста коса

Ако страдате от загуба на коса или разцвет, вашият метод на хранене евентуално е от основно значение за попречване на този проблем. Това е обезпокоително положение освен за дамите, само че и за мъжете, което води до спомагателни терзания.
Яжте храни с антиоксидантни флавоноиди за подсилване на космените фоликули, богати на желязо храни за стимулиране на алените кръвни кафези и богати на протеини и силициев диоксид храни, с цел да се подтиква растежа на косата. подбра най-полезните храни за гъста коса.
Манго
Този живописен плод обезпечава минералния силициев диоксид, съставен елемент на съединителната тъкан, който оказва помощ за подсилване на косата и предизвиква растежа и.
Соя
Храните, получени от соя като соеви зърна и темпе, се счита, че попречват образуването на хормон, наименуван дихидротестостерон, чийто дисбаланс способства за загубата на коса.
Яйца
Яйцата оказват помощ да се усили производството на колаген.
Кафяви морски водорасли
Желязото в водораслите обезпечава здравословно произвеждане на червени кръвни кафези. L-лизинът улеснява абсорбцията на желязо, а дефицитът и при двата може да повлияе на загубата на коса.
Ленено семе
Високото наличие на омега-3 оказва помощ да се подхранва косата и да се защищава от изсушаване.
Тиквени семки
Тези богати на протеини семена обезпечават цинк, който поддържа клетъчното възпроизвеждане и усъвършенства имунитета, като от своя страна предизвиква растежа на косата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР