Ако сте започнали да изпитвате несигурност във връзката си, която

...
Ако сте започнали да изпитвате несигурност във връзката си, която
Коментари Харесай

Ето пет причини за несигурност във връзката

Ако сте почнали да изпитвате неустановеност във връзката си, която не сте изпитвали първоначално, значи нещо в връзките ви се е трансформирало. Има доста аргументи да се чувствате несигурни във връзката и колегата си. За страдание множеството от тях съставляват червени знамена, които подсказват, че връзката ви към този момент не ви се отразява добре. От осъзнаването на аргументите за несигурността ви зависи какъв избор ще извършите за бъдещето си. Какви са вероятните аргументи да се чувствате несигурни във връзката?

Вече не сте третирани добре
Ако се чувствате не изключително добре във връзката си, задайте си въпроса дали сътрудникът ви се отнася добре с вас. Започнал ли е да трансформира отношението си към вас и отразява ли ви се това на чувството за сигурност в любовта му. Отношението може да бъде опустошително, даже когато не е непосредствено нападателно. Пренебрежението, пасивната експанзия, неналичието на интерес от страна на колегата могат да ви накарат да се чувствате доста по-зле, в сравнение с в случай че ви крещи. Начините, по които отношението на половинката ви се е трансформирало, могат да са доста.

Не сте себе си
Ако се чувствате като че ли се постанова да играете функции, когато сте в компанията на колегата си, това ви изтощава и ви кара да се чувствате несвойствено. Нормално е в даден миг да започнете да усещате неустановеност. Вие не сте себе си и се постанова непрекъснато да преценявате държанието си, мислите си, реакциите и думите си с тези на колегата си. Това поражда неустановеност в това кои сте в действителност и какво е мястото ви в тази връзка.

Пренебрегвате знаците
Понякога умишлено или не човек пренебрегва знаците, че не се усеща добре във връзката си. Причините могат да са доста и разнообразни. Най-често това е отрицанието, че в тази връзка не сте на мястото си, не сте третирани с обич и не се чувствате добре. Отричането на проблемите и неглижирането на личните ви потребности ви карат да се чувствате несигурни, само че продължавате да бездействате в примирие. Това няма да ви направи щастливи, в противен случай – ще ви направи още по-несигурни с течение на времето.

Не слушате приятелите си
Приятелите ви познават най-добре. Те усещат всяка смяна във вас. Не са пристрастни към колегата ви, както сте вие, по тази причина им е по-лесно да назоват проблемите с същинските им имена. Вслушвайте се в най-близките ви другари, тъй като те ви познават най-добре и знаят кое е положително за вас. Ако са почнали да виждат промени у вас, замислете се на какво се дължат те и доколко сте щастливи във връзката си.

Животът ви не е подобен, какъвто е бил преди
Животът на всяка обвързана двойка се трансформира с времето и това е обикновено. Но в случай че сте усетили, че вашият е тръгнал в отрицателна посока, всичко се обърква, не се чувствате на място, не изглеждате добре външно и не се усещате щастливи вътрешно, това несъмнено са червени знамена, че нещо с връзката ви не е наред. Напълнели сте, имате проблеми със съня, не се чувствате свободни да изразявате себе си, чувствате се потиснати – всичко това идва да покаже, че изпитвате неустановеност, която ви терзае от вътрешната страна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР