Ако сте влюбени в мъж, който е роден в някоя

...
Ако сте влюбени в мъж, който е роден в някоя
Коментари Харесай

Мъжете, родени в тези 3 зодии, са кошмар за всяка жена

Ако сте влюбени в мъж, който е роден в някоя от тези зодии, евентуално би трябвало да се замислите малко по-добре, в случай че желаете да бъдете по отношение на подобен човек. Разбира се, не трябва да приемате тази информация за даденост, тъй като тя е систематизирана и последна. Разберете кои зодиакални знаци са призрачен сън за всяка жена...

Рак

Ракът постоянно е цялостен с страсти. Той изпитва доста страсти, с които не знае по какъв начин да се оправи и това води до комплициране. Неговите вътрешни загадки и прочувствени разстройства постоянно знаят по какъв начин да го изкарат отвън надзор. Щастливи сте, в случай че сте влюбени в Рак. Каквото и да се случи, можете да сте сигурни, че в никакъв случай няма да ви напусне. Но в случай че той не е сигурен в възприятията си, тогава би трябвало да започнете да мислите за други благоприятни условия. Не забравяйте, че не сте психолог на колегата си. Не е ваш дълг да решавате прочувствените му проблеми, които непрекъснато се появяват.

Козирог

Козирогът ще ви накара да останете до него прекомерно дълго. Ако желаете, той доста дълго ще се опита да тества вашето самообладание и приемливост. След известно време ще разберете, че не можете да устоите на изтезанията. Ако го напуснете, той ще потъне в тъга. Болката постоянно е последна за Козирозите и не е нужно да минете през нея.

Телец

Телците са доста упорити и могат да устоят на цялата си прочувствена сила. Този земен знак няма визия по какъв начин да се оправи с страстите си. Той може да бъде сантиментален, само че той би трябвало да е добре квалифициран за такова нещо. По-лесно за Телците е да ви наскърбяват, в сравнение с да изразят любовта си към вас. Защо да се депресирате, тъй като вашият Телец не може да приказва с вас? Заслужавате нещо по-добро от това!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР