Ако сте в търсене на своята половинка и често се

...
Ако сте в търсене на своята половинка и често се
Коментари Харесай

Червените флагове, за които да се оглеждате на първа среща

Ако сте в търсене на своята половинка и постоянно се случва да ходите на първи срещи, то сте попаднали на вярното място. В тази публикация ще посочим тези “червени знамена “ или по различен метод казано предупредителни знаци, за които да се оглеждате. Нека да започваме.

Нарушава границите и ви кара да се чувствате неловко

Няма значение какъв брой сте привлечени от този човек. Нещо, за което би трябвало да внимавате, е дали съблюдава вашите граници или не. Обърнете внимание на следното:
Нахлува в личното ви пространство и се доближава прекалено много.Задава ви неуместни въпроси, на които не желаете да отговаряте.Ако дадете " не " за отговор, го заобикаля и не ви почита.Моли ви да останете по-дълго, макар че сте споделили, че не можете.Подиграва се или се ядосва, когато кажете, че не желаете да вършиме секс на първата среща.
Комуникацията
Винаги имайте поради, че триумфът на една връзка се подхранва от положителната връзка. Внимавайте за следното:Използва подмятания, както и подигравка и жлъч.Комуникацията е ненапълно насилствена.Не ви слуша, когато обяснявате някакви детайлности.Говори прекомерно доста за себе си и не се интересува от живота ви.Придава си доста значение и се стреми да бъде в центъра на всички диалози.Не се усеща удобно да показва своите страсти и мисли.
Не се отнасят добре с другите (включително и с тези, които не присъстват)

Пазете се от токсични критици и такива, които виждат само отрицателните аспекти на хората. Те освен изтощават, само че когато и да е можете да станете жертва на неприятните им привички. Когато сте първа среща обърнете внимание по какъв начин се отнася към сервитьорите и личния състав на всяко пространство, което посещавате.

Друг аспект, който би трябвало да анализирате, е по какъв начин той приказва за някогашните си сътрудници. Ако споделя груби и обидни неща, не е добър знак.

На първата среща е обикновено да се чувствате нервни и да сте по-фокусирани върху това да извършите положително усещане, вместо да анализирате другия човек. Когато се приберете вкъщи, преценете по какъв начин се чувствате и какви чувства имате за индивида.

Много бързо потегля да показва възприятията си към вас

Има любови, които се раждат от пръв взор и една единствена среща трансформира всичко. Въпреки това, в случай че нещата се случват прекомерно бързо, може да паднете в пропастта на разочарованието. Затова е по-добре да бъдете благоразумни и да не се доверявате на тези, които след десерти ви молят за взаимен живот.

Липса на взаимност

Един от червените знамена, които не можете да пропуснете на първа среща, е обвързван с реципрочността. Това е област, в която доста двойки се провалят рано. За да избегнете отчаяние или неуспех, ви предлагаме да вземете поради някои дребни индикатори:
Използва мобилния си телефон.Не демонстрира самодейност да ви задава въпроси и да знае неща за живота ви.Когато приказва за вашите занимания и пристрастености, демонстрира отвращение или ви споделя, че сте странни.Чувствате, че най-голямото изпитание да се опознаете идва от вас.
Лъжи

Преди да се срещнете персонално с този човек, може да сте прекарали няколко дни в чат или диалози по телефона. През това време сте споделяли взаимно информация за живота си. Сега, в диалог лице в лице осъзнавате, че доста от данните, които са ви били дадени, не са правилни.

Може да са ви предиздвикали да видите, че имат избрани полезности или пазят благородни дела, които не са действителни. Това е огромен червен байрак, на който би трябвало да обърнете внимание.

Най-важният червен байрак: методът, по който някой ви кара да се чувствате

Няма по-добър индикатор дали дадена среща е предходна добре, от това по какъв начин се чувствате. Успявали ли сте да бъдете себе си от самото начало? Чувствали ли сте се удобно? Усещали ли сте интелектуална и прочувствена съгласуваност? Този човек споделя ли вашите полезности? Уважава ли ви?



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР