Ако сте в 20-те си години, е много вероятно да

...
Ако сте в 20-те си години, е много вероятно да
Коментари Харесай

8 грешки в секса, които допускаме в 30-те си години


Ако сте в 20-те си години, е доста евентуално да смятате, че щом станете на 30+, незабавно ще се превърнете в жена без сила и пристрастеност, водеща отегчителен и еднообразен живот. Ако обаче към този момент сте в третото десетилетие от живота си, сигурно знаете, че сходни страхове са напразни.

Много дами над 30 години споделят, че се усещат по-секси и по-свързани с телата си, в сравнение с когато са били на 20, което пък несъмнено води до по-стабилни връзки и по-добър секс.

Някои проучвания даже допускат, че дамите доближават своя полов пик към 30-те си години, тъй че никоя от нас не трябва да се тормози, че щастието ще ѝ се изплъзне с следващия рожден ден.
 8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс
Това обаче не значи, че ние самите от време на време не позволяваме някои неточности, които ни пречат да се насладим изцяло на половото наслаждение. Пред уеб страницата huffpost.com секс терапевти споделят 10 неточности в секса, които хората са склонни да вършат в 30-те си години.

А в случай че се припознаете в тях, не се тревожете – положителната вест е сексолозите имат и препоръки по какъв начин тези проблеми могат да се преодолеят.

Задоволявате се с ленив секс.
„ Всеки от време на време влиза в рутината и може елементарно да попаднеш в този капан във връзка с секса. „ Мързеливият секс “ може да бъде бърз акт без събличане, пропускане на чувственото допиране или буйната целувка, както и ориентиране напряко към главните източници на оргазъм. "
 5  5  5  5
" В мързеливия секс липсва проучване и креативност и той въздейства върху половата ви мотивация. [Решението] не е да отделите повече време за секс. Става дума за качествено потребление на времето, което имате, и рационално гонене на удоволствието. “ – Шанън Чавес, психолог и секс терапевт в Лос Анджелис

Пълния лист с грешките, от които би трябвало да се пазите – или е добре да коригирате в секса след 30 години, открийте в нашата изложба: 
 Сексът в 30-те години: грешките, които не трябва да позволяваме  Сексът в 30-те години: грешките, които не трябва да позволяваме  Сексът в 30-те години: грешките, които не трябва да позволяваме  Сексът в 30-те години: грешките, които не трябва да позволяваме
А във видеото горе вижте как сексологът Гинка Георгиева развенчава някои легенди за секса особено за рубриката " Edna.bg пита ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР