Ако сте свикнали непрекъснато да добавяте сол към храната си,

...
Ако сте свикнали непрекъснато да добавяте сол към храната си,
Коментари Харесай

Тези признаци издават, че трябва да намалите солта

Ако сте привикнали непрестанно да добавяте сол към храната си, обърнете внимание на положението на тялото си, така като може ненадейно да влошите здравето си,   пише zdrave.to.

Скорошно изследване, оповестено в International Journal of Epidemiology, демонстрира, че консумирането на прекалено много сол неподходящо визира общото положение на тялото.

Експертно мнение

Експертите допускат, че натрият е прикрит съставен елемент. Затова е мъчно човек да реши какъв брой от този съставен елемент употребява всеки ден. Най-добрият метод за инспекция на равнищата на натрия е посредством екскреция (изследване на урината).

Ако солта е нещо, без което не можете да си визиите да ядете храна, би трябвало да следите какъв брой се употребява. Прекомерните количества могат да имат съществени неподходящи резултати върху здравето.

Тя покачва кръвното налягане и също способства за когнитивния крах. Проучванията демонстрират, че междинният дневен банкет на сол не би трябвало да надвишава 6 грама.

По-долу са изброени няколко признака, които демонстрират остатък на това вещество в тялото.

Често уриниране

Това е типичен знак, че консумирате прекалено много сол. В този случай постоянно може да има остра потребност от тоалетна през нощта и да се будите посредата на нощта.

Все отново, сходен признак може да демонстрира други здравословни проблеми (ИМП, диабет вид 2, хиперактивност на пикочния мехур). Прегледайте се, с цел да установите основната причина.

Жажда

Консумирането на несъразмерни количества сол провокира възприятие на жадност през множеството време. Това е по този начин, тъй като храните с високо наличие на натрий нарушават салдото на течности в организма. Най-добрият метод да компенсирате дефицита е да пиете доста вода. Вашето тяло продължава да алармира, че се нуждае от повече течност, с цел да възвърне салдото на солта.

Подуване 

Прекомерният банкет на сол постоянно се съпровожда от отичане на разнообразни елементи на тялото. Това може да е причина за утринното отичане. Проблемът се демонстрира основно в пръстите и глезените. Такава дисторция се предизвиква от непотребните останки от течности в тъканите на тялото, известни като оток.

Смята се, че е признак на общо утежняване на здравето или симптом, че в тялото има прекомерно доста сол. Просто решение е да се понижи приема на натрий.

Безвкусна храна

Често ли имате потребност да добавяте сол към храната си? Намирате ли я за безвкусна? Това постоянно се дължи на навика да ядете солена храна. С течение на времето вкусовите рецептори се приспособяват към този усет и по тази причина е належащо да добавяте повече натрий към храната.

Когато вкусовите рецептори се приспособяват към солен артикул, те още веднъж и още веднъж жадуват за едно и също нещо. Изведнъж стартирате да изпитвате нуждата да хапвате солени фъстъци, чипс и други сходни произведения.

Главоболие

Най-вероятно този проблем е породен от дехидратация. Консумацията на огромни количества сол провокира краткотрайни главоболия. Пийте доста вода, с цел да се отървете от дискомфорта.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР