Ако сте следели новините по телевизиите и сайтовете, сигурно сте

...
Ако сте следели новините по телевизиите и сайтовете, сигурно сте
Коментари Харесай

Слави Трифонов към ПИК, Нова телевизия и БНТ: Защо не показахте всичко при разпита на Стъки?

" Ако сте следели новините по малките екрани и уеб страниците, несъмнено сте разбрали, че във вторник в Първо районно ръководство в София на улица „ Раковски “ на разпит беше привикан Станислав Недков – Стъки.

Сигурно сте разбрали и че Стъки стана вторият човек в страната след Марешки, който се самообяви за българския Навални. Направи го точно пред Първо районно. Това към този момент не е толкоз забавно.
 И Стъки се разгласи за българския Навални И Стъки се разгласи за българския Навални
Тия хора може би желаят да ме трансфорат в българския Навални. Аз това чакам - да бъда заключен в този момент! С тези думи Станислав Недков - Ст...

По-интересното е, че пред полицейското ръководство във вторник се е случило още нещо, за което разбрах едвам през днешния ден. За да отразяват извънредно значимата за обществото вест за разпита на Стъки, на място са участвали моята обичана Недялко Недялков и Ива Николова от ПИК, както и кореспонденти на Нова телевизия и Българска национална телевизия. Все медии, благоразположени към предходната власт в лицето на партия ГЕРБ.

Всички тези рупори на свободното слово обаче са имали известни усложнения да създадат репортажите си. И тези усложнения пристигнали от близката пицария, и по-точно от младежа от пицарията, който извадил тонколона пред заведението и почнал да пуска аудиозаписи с нецензурни викания по адрес на някогашния министър-председател, както и на неговото ръководство.

Странно за какво, само че присъстващите рупори на свободното слово не демонстрираха цялата картина от мястото на събитието...Както и целия тон ", написа телевизионният водещ и водач на ИТН.

" И в този момент несъмнено се чудите за какво ви споделям всичко това?
 Полицията привика на разпит Станислав Недков-Стъки Полицията привика на разпит Станислав Недков-Стъки
Полицията е привикала на разпит ръководителя на българската ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, откакто предходната седмица той и сп...

Казвам ви всичко това, тъй като пиците в тази пицария на ул. “Раковски ” 187 са най-вкусни. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР