Ако сте саркастични, игнорирате крайните срокове и за вас са

...
Ако сте саркастични, игнорирате крайните срокове и за вас са
Коментари Харесай

7 странни признака, че сте наистина креативни

Ако сте саркастични, игнорирате крайните периоди и за вас са присъщи още 5 неща е доста евентуално да сте мощно изобретателна персона.

Сарказмът в действителност подтиква изобретателното мислене, откри ново проучване. Въпреки, че обичайно се приема като една от не изключително изтънчените форми форми на комизъм, сарказмът изисква обилни интелектуални старания.

Хората считат, че блуждаенето на мисълта и фантазирането са цялостна зауба на време. Но бъркат. Последните проучвания демонстрират, че това те в действителност са ключ към триумфа и високата креативност.

Новите технологии и хрумвания се появяват от груповите мозъци – екипите, а не от самостоятелни гении, сочят други проучвания.

Най-доброто, което може да извършите с цел да бъдете по-креативни, е просто да говорите с тези, с които сте на разнообразни отзиви.

Може би ненадейно, само че игнорирането на крайните периоди и избягването на аналитичното мислене са два фактора, свързани с “Ахаа ” моментите на просветление и открития. Именно тези моменти доста постоянно са по-ценни и продуктивни от строгото аналитично мислене.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР