Ако сте сънували змия, е съвсем нормално да ви обземе

...
Ако сте сънували змия, е съвсем нормално да ви обземе
Коментари Харесай

Не пренебрегвайте сънищата за змии! Ето какво ви казват

Ако сте сънували змия, е напълно обикновено да ви обземе боязън. Вероятно си мислите, че нещо неприятно ще ви се случи или сте си спечелили врагове. Не бързайте обаче да си вършиме изводи.

Съновиденията за змии и всевъзможни сходни твари не са неприятна прокоба, само че и не са за занемаряване. Според психическата разбора на такива сънища вашето подсъзнание се пробва да ви даде значими сигнали. Ето и тълкувания на постоянно срещани сънища за змии.

Змиите са измежду най-древните митологични знаци, присъстващи в легендите и ритуали на разнообразни култури. Тъй като тези животни смъкват кожата си, не са малко и вярванията, че змията в съня символизира промяна и нравствен напредък. От друга страна обаче, змията може да е и знак на опасността.

Чрез нея подсъзнанието ви алармира, че се чувствате в заплаха. Какво значат сънищата за змии? Истината е, че тяхното обръщение може да е друго за всеки и най-много се дефинира от персоналното отношение на сънуващия към змиите.

Трябва да се вземе под внимание дали те будят в него боязън, или удивление. Повечето хора изпитват паника или омерзение към змиите. Ако подобен човек види влечугото насън, може би подсъзнанието на същия му дава сигнали, че той се е държал подло или токсично по отношение на различен човек. Ако сте фенове на влечугите, сънят за змия може да е знак за излекуване след боледуване или ново начало в живота ви.

 змия насън

Обърнете внимание по какъв начин тъкмо сте се почувствали по време на самия сън. Ако сте сънували, че змия ви атакува и вие изпадате в смут, това е обръщение на подсъзнанието ви, че в живота ви има отровен човек, който ви тормози. Вашето вътрешно Аз усеща опасността. Помислете за такава токсична връзка и по какъв начин да се избавите от нея.

Ако сънувате змия с плячка, това демонстрира, че се чувствате притиснати на работното място или страдате от финансови усложнения. Усещате се като в капан. Не виждате по какъв начин ще се измъкнете.

Сънят за отровна змия пък може да е предизвестие за неправда в живота ви. Най-често съновидението подсказва, че се намирате в несъответствуваща компания. Движите се с неправилните другари.

Обърнете внимание и на размера на змията. Ако животното е малко, това демонстрира, че сте прекомерно внимателни и резервирани към човек, който в действителност не съставлява опасност за вас. Трябва да се отпуснете пред него и да му дадете късмет.

В случай че ви ухапе змия насън, това демонстрира, че преживявате прекомерно персонални нечии думи. Може би те не целят да ви наранят, само че вие ги приемате като прекомерно обидни и се вглъбявате в тях.

Сънищата за змии са значими. Точно както не бихте останали равнодушни към срещата с влечугото, по този начин и не трябва да пренебрегвате сънищата за змии.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР