Ако сте родени между 23 ноември -21 декември, трябва да

...
Ако сте родени между 23 ноември -21 декември, трябва да
Коментари Харесай

Каква Е Вашата Карма Според Рождената Дата - На Какво Да Наблегнете В Живота

Ако сте родени сред 23 ноември -21 декември, би трябвало да вярвате на интуицията си, тя е доста мощна при вас. Когато се научите да слушате вътрешния си глас, ще разберете, че имате огромното преимущество – да знаете какво да извършите, по какъв начин и по кое време.

Родените сред 23 октомври и 22 ноември неведнъж изпускат момента и се усещат в безтегловност. Опитват се да компенсират това с упражняването на прекомерно огромна власт, от време на време бездействат, а различен път се месят прекомерно доста.

Родените сред 22 септември – 22 октомври обичат да живеят отвън действителността. Розовите очила са хубаво нещо, само че когато се носят с мярка. Научете се да виждате действителността и ще бъдете в действителност щастливи, вместо да се разочаровате непрекъснато, че не всички живеят на розовия ви облак.

Ако сте родени сред 22 август – 21 септември, сте същински късметлии – ще получите всичко, което желаете. Но при две условия – да се научите да бъдете търпеливи и да употребявате вярно силата си. Отпуснете се и очаквайте най-хубавото, то ще пристигна!

Родените сред 22 юли – 21 август би трябвало да се опитат да не управляват всичко. Когато се успокоите и приемете, че не можете да сте на всички места и да вършиме всичко, нещата ще си дойдат на мястото. Спрете да се пробвате да измененията света и го обичайте подобен какъвто е.

21 юни – 21 юли – спрете да мислите в черно и знайте, че ще ви се случи всичко, което желаете и то ще бъде прелестно. Вторачвате се прекомерно доста в неприятното и не можете да се насладите на положителното и красивото.

Родените сред 21 май- 21 юни не би трябвало да се борят с вятърни мелници. Спрете да се борите – не е нужно да разрешите всички международни проблеми. Слушайте сърцето си, само че не забравяйте и разсъдъка. И знайте, че би трябвало да има баланс сред двете.

20 април – 20 май – живейте съгласно личните си разбирания, не съгласно тези на другите. Спрете да живеете съгласно това какво желаят от вас и не живейте по този начин като че ли сте на Страшния съд – това е вашият живот, живейте го!

21 март – 19 април – спрете да преувеличавате проблемите и започнете да се радвате на живота си. Свалете увеличителните очила и увеличете позитивното в живота си, това ще ви направи безпределно щастливи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР