Ако сте решили да заведете половинката си на романтично СПА

...
Ако сте решили да заведете половинката си на романтично СПА
Коментари Харесай

Хотелите във Велинград пълни, въпреки високите цени

Ако сте решили да заведете половинката си на сантиментално СПА във Велинград, то към този момент сте закъснели. Хотелите в курорта от дълго време към този момент са цялостни макар високите цени. Промоционалната оферта в 5-звезден хотел във Велинград за 2 нощувки, закуски, вечери и водни капризи ще ви коства 275 лева на човек. Мнозина ще кажат, че за тази сума могат да посрещнат Св. Валентин в Италия. Справка в локалните туристически организации демонстрира, че това в действителност е по този начин. Екскурзия със аероплан и три нощувки коства 240 лева на човек.

Навсякъде във Велинград обаче са се постарали да изненадат прелестно своите посетители, разяснява за " Пазарджишка Марица " Златко Златанов, ръководител на Сдружението на хотелиерите в СПА столицата. Всеки хотел е подготвил добра шоу стратегия, масите ще бъдат празнично украсени, ще има свещи, ще се лее и  шампанско... Въобще гостите на града ще получат едно прелестно и сантиментално преживяване като от типичен любовен филм.

Много хора ни подлагат на критика, само че аз се веселя, че цените в нашия курорт се съпоставят с тези на Рим и даже Дубай. Това значи, че сме на международно равнище и предлагаме в действителност първокласен артикул, добави Златко Златанов. Той споделя, че няма смисъл да се подлагат на критика хотелиерите за високите цени, тъй като търсене има и всичко е запълнено. " Опитайте се да намерите където и да е свободна стая за 14 февруари. Просто няма да съумеете ", споделя Златанов. Според хотелиера въпреки всичко Велинград предлага цени за всеки джоб.  В 4- и 5-звездните хотели офертите в действителност са като в Италия, само че в по-ниския клас оферират доста по-изгодни условия.

Все още има какво да се желае, с цел да стане Велинград курорт на международно равнище, признава Златанов. Особено неотложен е ремонтът на инфраструктурата.  

Няма какво да се лъжем. Пътищата не са в положително положение, само че би трябвало да проявим самообладание. Кметът  Костадин Коев даде обещание, че ще се работи в тази тенденция. Не става за ден, за два. Все отново общината получи неприятно завещание от 22 млн. дълг и би трябвало време, с цел да се намерят средства за належащите поправки, добави Златанов.

Остава и казусът с намирането на чиновници. Вижда му се краят, показва оптимизъм шефът на хотелиерите и се аргументира със доста нарасналите заплати в редица хотели.

Който може да заплаща положителни заплати ще работи, който не - просто ще затвори, предвижда Златко Златанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР