Ако сте пробвали вече различни домашни маски за лице, вероятно

...
Ако сте пробвали вече различни домашни маски за лице, вероятно
Коментари Харесай

Лице на богиня за 7 дни – маската – убиец на бръчки, с незабавен филър-ефект:

Ако сте пробвали към този момент разнообразни домашни маски за лице, евентуално не сте доста впечатлени от резултата, който постигате с тях. Днес ви предлагаме да опитате нещо, което в козметичните среди е известно като „ отрова за бръчки “. Маската за лице с масло, която ви представяме през днешния ден, ще възвърне младостта и еластичността на кожата. Ако кожата ви е суха и по нея се следи лющене, както и дребни бръчки, предизвикани от незадоволително поддържане на кожата, коства си да опитате един курс с тази маслена маска.

 масло

Комбинацията от масло и грис е в действителност животворна за кожата. Грисът съдържа нишесте, растителни протеини, фибри, които са скъпа храна за кожата. Прилагайки такава елементарна маска единствено един път, можете да забележите превъзходен резултат! Но, несъмнено, е по-добре да проведете целия курс от 7 процедури.

 маска с масло и грис

Маска за лице с масло и грис

Съставки:

1 ч.л.масло

0,5 ч.л.грис

Приготвяне и приложение:

Много е значимо да употребявате прясно и висококачествено масло за тази маска, с най-малко 80% мазнини.

Разтопете маслото и смесете с гриса.

Нанесете маската върху почистено лице за 15 минути. Това би трябвало да се направи доста бързо, защото грисът неотложно всмуква влагата и набъбва.

 маска за лице

Измийте маската първо с топла вода, след това със студена.

Кожата след такава маска е доста мека, доста гладка, доста равномерна като текстура! Не е належащо да употребявате никакъв крем след маската …

Малко хора знаят, само че маслото има в състава си ретинол, който способства за производството на колагенови частици. Освежава кожата, като по знамение усъвършенства тонуса й, прави тена постоянен и прелестен.

В продукта участва и рибофлавин, който оказва помощ на кислорода да проникне по-дълбоко в клетките и да форсира процесите им на възобновяване.

 фини бръчици

Фолиевата киселина също се съдържа в маслото! Ще омекоти стегнатата и суха кожа, ще отстрани лющенето. Продукт, богат на млечни мазнини, съдържащ калций – той просто трансформира кожата: изглажда неравностите, отстранява незначителни недостатъци, прави лицето меко като кадифе …

Ефектът от потреблението на масло вкъщи може умерено да се съпостави със скъпите салонни процедури като да вземем за пример другите видове инжектирани в кожата препарати за запълване на бръчки.

 масло към очите

Маслото за кожата към очите също е същинско богатство. Нанесете тъничък пласт масло върху проблематичните зони преди лягане и скоро ще видите по какъв начин кожата ви се възобновява.

Жените, които се пробваха да употребяват масло по този метод, към този момент са се отказали от други козметични артикули за грижа за кожата на клепачите. Няма почитател на фините бръчки, всичко изчезва!

Инфо: 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР