Ако сте прекарали прекалено дълго време в собствената си страна,

...
Ако сте прекарали прекалено дълго време в собствената си страна,
Коментари Харесай

10-те най-секси националности в света

Ако сте прекарали прекомерно дълго време в личната си страна, може би сте почнали да виждате привлекателни черти в представители на други народи. Общоприета истина е, че всеки има неповторима хубост без значение на неговия генезис. Все отново, в случай че желаете да видите кои са десетте на секси националности в света, погледнете тази ранглиста на The Richest.

10. Италианци и италианки

Може би са готварските умения, а може би тъмната коса или очите. Каквато и да е повода, италианските дами могат да подлудят много мъже по света. Както дамите, по този начин и мъжете обичат да приказват за мъже с изразен акцент и дами с изразени форми. И двата идеала, несъмнено, произлизат точно от Италия.

9. Шведки

Скандинавската страна не е дом само на Икеа. Тя е татковина и на секси акценти и хубавици със златни коси по бикини. Очевидно е, че мъжете в никакъв случай не могат да се наситят на русите къдрици и хубостта.

8. Японки

Нещо към азиатските дами подлудява мъжете, а японките са най-известните им представителки. Всичко при тях е сладко и чаровно: дребната фигура, огромните очи, кукленското лъчение. Докато дамите не си падат изключително по японци, то мъжете имат уязвимост към японките.

7. Британци

Мъжете не са особени фенове на представителките на Острова, само че дамите на драго сърце биха общували с изисканите джентълмени с кралски обноски, които го обитават. Комбинацията от акцент, безупречно облекло и неприятното момче на Лондон постоянно се оказва секси за дамите.

6. Българки

Друга народност на високи брюнетки с изкусителни акценти. Сексапилът постоянно се показва най-добре в очите, а българките имат доста цветове - от мрачно кафяво през тюркоазено зелено до небесно синьо. Мъжете, които търсят най-хубавата извадка от Източна Европа ще я намерят на крайбрежията на Черно море.
 

5. Французи

Тук отношението печели всичко. Красив акцент, едва телосложение и свободен дух както в спалнята, по този начин и отвън нея. Когато един французин огледа жена със своето секси лъчение, на нея не й остава нищо друго с изключение на да каже " Oui! ".

4. Рускини

Добре че Желязната завеса падна! Сега мъжете по целия свят могат да се любуват на секси говора и луксозните очи на рускините. Красотата там идва във всевъзможни размери, а най-нетърпеливите даже могат да си намерят булки онлайн.

3. Американци

Това е най-интересната народност, защото тук разнообразието е голямо. Америка е татковина на някои от най-красивите мъже и дами от всевъзможен размер, цвят и акцент. Тя е като същински секси бюфет.

2. Пуерториканци и пуерториканки

Въпреки че механически са част от Америка, мъжете и дамите от Пуерто Рико са неведнъж по-секси от техните континентални събратя. Както обилните фигури на дамите, по този начин и смуглите черти на мъжете задоволяват латино апетита на всички.

1. Колумбийки

Мъжете от тази южноамериканска страна не се котират доста, само че дамите изрично печелят тази секси война. Добре завършени тела, съблазнителен акцент и игрива просвета основават чудесна композиция от образно и интелектуално привличане.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР