Ако сте прекарали по-голямата си част от детството в разхвърляна

...
Ако сте прекарали по-голямата си част от детството в разхвърляна
Коментари Харесай

Ако си лягате късно, оставяте стаятa в безпорядък и използвате нецензурни думи, то това означава, че сте от интелигентните хора

Ако сте прекарали по-голямата си част от детството в разхвърляна спалня, водели сте непрестанна война с родителите си всякога, когато те са упорствали да си легнете рано, и смятате, че няма нищо по-хубаво от нецензурна дума, то поздравления. Защо? Според някои специалисти вие в действителност сте в действителност образован човек, написа BrightSide.
Понякога умните хора употребяват неприятен език
Всеобщото разбиране е, че единствено необразованите хора употребяват псувни, защото имат стеснен речник. Всъщност обаче е тъкмо противоположното.7 съществени характерности на високо интелигентните хора – ревизира дали си измежду тяхКак да познаем интелигентния човек?
Какво отличава интелигентните хора и кои са техните най-често ср…Dec 5 2018vijti.com

Преди време американските учени Кристин и Тимъти Джей организират забавен опит, чийто резултати са оповестени в Language Sciences. Те карат група хора да се опитат да изредят колкото се може повече псувни. Резултатът е неочакван. Онези, които съумяват да си спомнят най-вече, са с най-голям коефициент на просветеност в групата. Ораторските умения на въпросните участници също са били доста по-големи от тези, които са знаели по-малко псувни.
Интелигентните хора обаче се характеризират с умеенето си да употребяват и верните думи в подобаващата обстановка, както и да знаят по кое време да замълчат.

Много надарени и интелигентни хора постоянно остават до късно през нощта
Учените от дълго време учат хората с невероятни гении. Общото умозаключение е, че „ совите “ като цяло са по-интелигентни. Затова в случай че обичате да стоите до късно през нощта, честито – нареждате се измежду персони като Чарлз Дарвин, Уинстън Чърчил и Елвис Пресли.
Бъркотията в дома и интелектът постоянно вървят ръка за ръка

Изследване, извършено в университета на Минесота, довежда до забавно умозаключение – хаосът на нечие бюро демонстрира, че индивидът не е просто разхвърляна персона. Неговият мозък просто се концентрира върху това, което е в действителност от голяма важност. Замислете се единствено за момент – белким не се фокусираме върху дребните и незначителни неща, когато нямаме нищо значително за извършване?

Нещо повече – психолозите са уверени, че разхвърляната среда подтиква творчеството, спомага за раждането на нови хрумвания и води до ексцентрично мислене.

Инфо: Обекти

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР