Ако сте представител на силния пол и смятате, че завидният

...
Ако сте представител на силния пол и смятате, че завидният
Коментари Харесай

Проучване сред 5200 дами разкри характеристиките на жребеца в леглото

Ако сте представител на мощния пол и смятате, че забележителният размер на пениса непосредствено ви слага в графата "жребец " в леглото, се лъжете. Резултатите от изследване демонстрират, че съгласно дамите положителният ухажор надалеч не се характеризира със своята даровитост, написа в. "Дейли остарял ".
Скорошно изследване откри, че 70% от мъжете тръпнат от смут при мисълта да "представят " пениса си пред нова партньорка, опасявайки се, че тя може да го оцени като "незавиден ". Тревожните представители на мощния пол могат да дишат умерено - размерът на половите им органи е едно от последните неща, които вълнуват дамите.
В допитване измежду близо 5200 дами, направено от изданието, на въпрос "Какво прави един мъж добър ухажор ", внушителните 36% от участничките са дали отговор, че това е вещината му в любовната игра.
Второто най-важно нещо съгласно 33% от дамите е мъжът да се стреми и той, и партньорката му да стигнат до кулминационната точка в половия акт, а не да се грижи единствено за личното си облекчаване.
Едва на трето място със скромните 13% от гласовете дамите слагат размера на пениса.
Мъжете, склонни към прибързано семеизпразване, могат също да си отдъхнат - единствено 7% от дамите считат, че издръжливостта е основна характерност на "жребеца " в леглото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР