Ако сте попадали на профила на Велина Узунова, значи знаете,

...
Ако сте попадали на профила на Велина Узунова, значи знаете,
Коментари Харесай

Луксозна емигрантка: Велина Узунова замени Москва с Дубай, но не е каквото си мислите!

Ако сте попадали на профила на Велина Узунова, значи знаете, че моделката не се стопира и пътува непрекъснато. За никого не е загадка, че всички пътувания са с обичания ѝ мъж, поради който напусна България и отиде да живее в Русия. Тя е много потайна - не издава никаква информация за късметлията. От време на време може да попаднете на стори, в което е сниман в тил, само че толкоз, очевидно има какво да крие миската.

В последно време може да видите поредност от сторита от Дубай – красиви места, скъпарски заведения за хранене, известни плажове. Много от почитателите ѝ незабавно демонстрираха любознание и в мнения я попитаха за какво към този момент не е в Русия. В сторита тя показа, че ситуацията в Русия сега е много неприятно поради войната и незабавно с половинката си са подхванали крачка да отидат да живеят в Дубай, до момента в който ситуацията в Русия се стабилизира. Очевидно много ѝ харесва там, тъй че не бихме се усъмнили и да решат да останат за непрекъснато.

Виж още: Моника Валериева призна за следващия ремонт по себе си! Ето какво си е направила този път

Засега нямат персонален дом там, само че по първокласния метод на живот, който водят, сигурно могат да си разрешат доста, доста изтънчено място. Ще чакаме напълно скоро Велина да се похвали и с тази облага.  Засега ѝ пожелаваме още доста приятни арабски нощи.

Изображение: https://www.instagram.com/velfrancois___/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР