Ако сте отлагали покупката на ново Subaru BRZ с надеждата

...
Ако сте отлагали покупката на ново Subaru BRZ с надеждата
Коментари Харесай

Спортното Subaru BRZ е на хоризонта и е по-скъпо. Но по каква причина?

Ако сте отлагали покупката на ново Subaru BRZ с вярата за по-добра цена или повече съоръжение, ще научите неприятна вест. Началната цена за новия състезателен модел на Subaru - BRZ 2025, е с $900 по-скъп. Таксата за доставка също е с $50 по-скъпа. Честно казано, автомобилните специалисти се пробват да схванат за какво и не намират доста разумна причина, написа MSN.

Базовата цена на Subaru BRZ за 2025 година сега е $32 265, плюс таксата за доставка от $1170. Ще предположите, евентуално повишаването е поради добавени екстри, само че напълно не е по този начин. Всъщност, единствената смяна за 2025 година е новият режим Sport, който обаче не се предлага с автоматизираната трансмисия.
 Снимка 683250
Източник:

Въпросният нов състезателен режим е прибавен към всички равнища на съоръжение на BRZ с механична трансмисия, до момента в който преди този момент той беше присъщ единствено за автоматика. Това е софтуерна конфигурация, която съгласно компанията дава " по-остра реакция на газта по време на пламенно шофиране ".

Цените на версиите Limited и tS също се покачват, като при Limited с ръчна скоростна кутия скокът е максимален - $1100.
 Снимка 678523
Източник:

Новата Impreza без алтернатива за ръчни скорости

Това лято японският авто производител сподели новата Impreza на ревю в Лос Анджелис, където стана ясно, че марката отстранява ръчната трансмисия от гамата на Impreza 2024. Subaru се отхвърля се и от моделите седан, оставяйки единствено с хечбек.

Шестото потомство на Subaru Impreza получава опростена гама с базови и спортни модификации, плюс завръщането на RS. Базовите и спортните модели употребяват пренесен 2,0-литров плосък четирицилиндров мотор, който развива 152 к.с. и 145 Нм въртящ миг.

Над базовите модели застава новият RS, който е отпратка към 2,5 RS от края на 90-те години на предишния век, който беше предходник на WRX. Моделът разполага с 2,5-литров плосък четирицилиндров мотор, който усилва мощността до 182 к.с. и 178 Нм.

И двата мотора се съчетават с безстепенна автоматизирана трансмисия, а версиите Sport и RS получават осем авансово заложени предавателни цифри, с цел да симулират обичайната автоматизирана скоростна кутия.
 Новата Subaru Impreza идва без алтернатива за ръчни скорости
Новата Subaru Impreza идва без алтернатива за ръчни скорости

Седанът също остава в миналото
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР