Ако сте напуснали магазина за коледни храни за последния момент,

...
Ако сте напуснали магазина за коледни храни за последния момент,
Коментари Харесай

Най-евтините коледни зеленчуци в супермаркетите в Tesco, Aldi, Asda, Lidl, Morrisons и други

Ако сте напуснали магазина за коледни храни за последния миг, положителната вест е, че доста супермаркети са понижили цените на своите празнични зеленчуци.

Kantar Worldpanel, който наблюдава продажбите и цените във веригите супермаркети, предвижда, че типичната коледна вечеря ще коства £31,71 за четиричленно семейство. Това е на фона на покачващите се цени в супермаркетите, защото разноските за живот не престават да усилват натиска върху фамилиите.

Това значи, че инспекцията на цените и приемането на допустимо най-хубавите покупко-продажби в никакъв случай не е било по-важно - изключително по Коледа. Събрахме най-хубавите цени за зеленчуци в огромните супермаркети, в това число Tesco, Aldi и Исландия.

Но може да съумеете да успехите цените по-долу в някои магазини. Tesco и Morrisons раздават безвъзмездни моркови тази Коледа, с цел да оказват помощ на купувачите да се „ приготвят за Дядо Коледа и Рудолф “ до 24 декември. В предходни години някои супермаркети, в това число Asda, раздаваха различен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР