Ако сте над 40-годишна възраст, имате един несполучлив брак зад

...
Ако сте над 40-годишна възраст, имате един несполучлив брак зад
Коментари Харесай

За какво да внимавате при връзка, ако сте на повече от 40 г.

Ако сте над 40-годишна възраст, имате един неудачен брак зад тила си или към момента търсите идеалната половинка, ходенето по срещи надали е от обичаните ви занимания. Сигурно ви е писнало другари и близки да се пробват да ви срещат с всякакви хора и да ви увещават, че не трябва да оставате сами. А и в случай че имате деца, то ситуацията се усложнява. Да бъдеш самостоятелен си има своите преимущества, само че и своите дефекти. Всеки от нас се нуждае от някого, с който да споделя живота си и няма нищо срамно да търси способи да го открие, било то и след избрана възраст. Понякога той може да е толкоз близо... Ако вие попадате в тази възрастова категория, би трябвало да знаете няколко съществени неща. Те ще ви оказват помощ в връзката с непознати, излизането по срещи и за основаването на по-сериозна връзка.

Регистрирайте се в уебсайт за запознанства
Ако си стоите единствено у дома или работите прекалено много и нямате време за излизане с другари, мъчно ще намерите сродната си душа. При това, дано си го кажем на право, вие не сте първа младост! Все отново, това не трябва да ви обезкуражава, а по-скоро да ви накара да си извършите профил в някой уебсайт за запознанства. Може и да си изтеглите някое от известните приложения. Там, с изключение на своя фотография, може да споделите какъв вид човек търсите. „ Вярвате ли или не, Тиндър може да бъде отлично място за запознанства на по-възрастни хора “, разяснява пред Everydayhelath доктор Жени Скилър. Въпросната платформа става все по-популярна измежду необвързаните. Ако отбележите вашите желания, вие по-лесно ще откриете някого, който да дава отговор на тях, споделя от своя страна Джули Спира, специалист по онлайн запознанства. Тя също предлага ходенето по срещи „ на сляпо “, където за една вечер човек може да беседва с избран брой непознати, подбрани съгласно неговите критерии. Накрая и двамата попълнят анкетна карта. Ако има съвпадане, излизат на нова среща, с цел да се опознаят по-добре.

Опитвайте нови неща
Както към този момент казахме, в случай че не измененията метода си на живот и продължавате да се затваряте вкъщи, мъчно ще откриете това, което търсите. Според психотерапевти, хората над 40 би трябвало да излязат от зоната си на комфорт и да пробват повече нови неща. Освен спортуването и правенето на нещо рисково – да вземем за пример скачане с бънджи, ходенето на заведения, където нормално не сте стъпвали, също би трябвало да влиза в новите ви проекти. Така ще станете по-комуникативни и ще се запознаете с нови хора.

Не се тормозете за децата
Имате деца? Има хора, които също са с „ ремарке “, само че това не им пречи да си търсят гадже. Да, мъчно е да се грижите за дома и наследниците си, само че в случай че сте по-организирани, без проблем ще съчетавате едното с другото. Специалистите по запознанства поучават да бъдете по-освободени и започвайки да ходите по срещи, да говорите намерено, че имате деца. Откровеността ви за тях и животът им сигурно ще бъде оценена позитивно.

Говорете за секса
Ако скоро не сте имали интимна връзка или цялостен живот сте били с един сътрудник, несъмнено се притеснявате да говорите за секс и изобщо да започнете нова връзка. В случай, че срещнете някого, който ви подхожда, говорете с него какви са му упованията, преди да спите дружно. „ Хората би трябвало да приказват за своите здравословни проблеми, стремежи и мечти. А също по този начин и за това до каква степен биха стигнали в леглото “, споделя доктор Жени Скилър. По думите ѝ, по този начин и двамата ще се почувстват по-комфортно и ще могат да се приготвят за първия път.

Не давайте образци със остарели любови
Ако сте разведен/а или нямате гадже на тези години, то това си има съответна причина, само че не е нужно да изпадате в дълги пояснения и да разказвате какъв брой сте препатили със остарели любови. Всеки е минал през сходни проблеми. Разговаряйки с другия, той несъмнено ще спомене, че има сходен опит, само че всяка спомагателна детайлност единствено ще затрудни връзката. В някои случаи, в случай че говорите прекалено много за някогашните си гаджета или съпруг/съпруга, може да оставите усещане, че не сте подготвени за нова връзка, тъй като още не сте ги претърпели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР