Ако сте начинаещ в областта на услугите за красота, но

...
Ако сте начинаещ в областта на услугите за красота, но
Коментари Харесай

АП - академия, Антония Цампарова, Албена Живанкина, клиенти, професионалисти

Ако сте новак в региона на услугите за хубост, само че си поставяте високи цели и желаете да се развивате професионално, то имате потребност от школа с отличен престиж. Защото от вашата компетентност, умения и убеденост в този внимателен поминък зависи самочувствието на вашите клиенти.

Вдъхновението за работа идва с положителния опит и превръщането му в отлична процедура. Но къде?



АП-Академия предлага идеалната среда за образование, предопределена както за начинаещи в бюти сектора, по този начин и за експерти, които не стопират да усъвършенстват своите умения и качества. Школата провежда базисни курсове, семинари и надграждащи образования, които са строго профилирани – за фризьори, козметици, педикюристи, маникюристи и за миглопластика.



АП-Академия има построена база, тъй че да се подсигурява непрестанно развиване на експертите, съизмерено със стандартите и условията в бюти сектора.

Екипът на академията следи за всички новости и трендове - на материали, машини и артикули и след това ги предава на начинаещи фризьори, педикюристи, маникюристи и козметици.



„ Преподавателите, с които ние работим са високовалифицирани и изпитани експерти, с дълъг стаж както в работата с клиенти, по този начин и в работата с курсисити. Те познават всички новости в сектора и това, което е най-търсено в салоните - салонни форми и салонни украшения. ”, споделя притежателят на АП-Академия - Антония Цампарова.

„ Хубавото при нас, е че не сме дистрибутори на избрана марка. Ние работим с артикули, които на нас ни харесват и с които вършим най-бързо и най-лесно всичко пожелано и търсено в салонната процедура. Това, което ни отличава, е качественото образование. Ние или те вършим експерт, или ти споделяме, че не ставаш за тази работа. ”, добавя госпожа Цампарова.



През миналия уикенд във Варна, АП-Академия организира първия за годината надграждащ семинар, на който показа тематиката „ Болести по ноктите ” с главен преподавател – потвърденият специалист Албена Живамкина.



Още по-голямо предизвикателство следва през август, когато АП-Академия ще организира специфичен семинар за спортни нокти. От школата към този момент дефинираха критериите за самото правене на ноктите –  Fiat Design Nail Art, Gel Polish Manicure, Jewelry Nails, Nail Poster, Pink & White Acrylic, Pink & White Gel, Salon Nails, Stiletto Design, Studio Nail Art, Tips Box Ehactly (1 tip), Tips Box Mix Media и Tips Box Painting – Gel paint.



„ Аз ще срещна участниците с критериите и надлежно с финансовата част за надпреварата. Както и с това, което професионално се изисква от маникюриста, защото с един курс – двудневен или тридневен, не може да се набере нужната за такова съревнование инерция. За присъединяване в него се изисква извънредно доста процедура незабавно след осъществяване на самото образование. Това, което вършим ние, е да зададем критериите, да сложим задачите и да знаем какво желаеме да реализираме най-после, както и към какво би трябвало да се стремим като резултат, когато сме в салона. Без спомагателна подготовка няма по какъв начин да се взе участие в самото съревнование и няма по какъв начин да се реализира първокласен резулатат ”, съобщи още госпожа Цампарова.

От АП-Академия влагат силата и знанията си по този начин, че приключилите техните образования да бъдат разпознаваеми като носители на процедура с чудесно качество!

Най-добрият трамплин на ентусиазъм и подтик за всеки новопристигнал експерт в сектора!

--

За контакти:

Имейли: studiopoliabg.com, medpedicure.com

Facebook: Антония Цампарова

Албена Живанкина

Тел. за връзка: 0894 440444
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР