Ако сте наблюдателни лесно ще установите, че вашето собствено вътрешно

...
Ако сте наблюдателни лесно ще установите, че вашето собствено вътрешно
Коментари Харесай

Ако оставите едно денонощие чаша вода със сол и оцет, в дома ви ще настъпят страхотни положителни промени

Ако сте наблюдателни елементарно ще установите, че вашето лично вътрешно прочувствено положение, когато сте си вкъщи, варира в необятни граници. Веднъж сте тъжни, подтиснати и нещастни, различен път ви гони безпричинно равнодушие, апатия, отвращение да вършиме каквото и да е! Понякога и напълно непринудено и ненадейно се появява изблик на яд към близките и даже към себе си! Ей по този начин, от единствено себе си. Учудващо, останалите членове на фамилията се оказват също прочувствено ангажирани по сходен метод!

ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ ДА съдебна експертиза ПРЕДПОЛОЖИ, ЧЕ НИВОТО НА ОТРИЦАТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ ВАРИРА И – В УНИСОН С ТОВА – ВАРИРАТ И НАСТРОЕНИЯТА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС).
С други думи, позволяваме съществуването на отрицателна сила, загнездила се на избрани места в дома ви. Как да се отървем от нея, с цел да бъдем същински щастливи и спокойни, когато сме си в къщи? Много просто: вземате една изцяло транспарантна стъклена чаша и в нея поставяте неголеми количества гранулирана сол и бял оцет. Заливате ги с малко вода.

Сега поставяте чашата тук-там, където фамилията прекарва множеството от времето си и където каните посетители – нормално това е холът, по-рядко – столовата или кухнята. Остава да проконтролирате до каква степен се е изменило равнището на солта в разтвора на другия ден. Забележимият напредък на размера й е напътствие, че на това място е било съсредоточено доста количество отрицателна сила, което, абсорбирайки се в солта, е провокирало повишаване на размера.

Повтаряте процедурата на всеки 24 часа, до момента в който равнището на солта не се стабилизира. Внимавайте чашата да не е очевидно място, с цел да увеличите чувствителността на този чисто „ домакински способ “! Опитайте го и ви желаем да постигнете същинско положително въодушевление вкъщи си!
Сигурни сме, че ще съумеете, както сме сигурни, че и изцяло го заслужавате!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР