Ако сте избрали: 1.Искате да изпитате необикновеното чувство, което идва

...
Ако сте избрали: 1.Искате да изпитате необикновеното чувство, което идва
Коментари Харесай

Готови ли сте за промяна? - Тест



Ако сте избрали:

1.Искате да изпитате невероятното възприятие, което идва от постигането на триумф след дълги старания. Просто би трябвало да се самореализирате - това е главното за вас. Искате да придобиете убеденост, че сте на прав път, че следва значима цел – единствено в този случай ще можете да признаете, че не живеете на вятъра.

2. Готови сте да поемате опасности и да създавате всичко, което ви хрумне. И всичко това, тъй като не можете да живеете без завършения: не обичате да живеете по разпоредбите. Нуждаете се от пространство и независимост на деяние. Душата ви към момента се стреми към независимост, само че към този момент не можете да бъдете свободни: към момента сте лимитирани от събитията. И също по този начин обичате необикновени неща.

3. Чакате успокоение, топли връзки и завръщане на вярата в хората. Имате потребност от удостоверение, че сте ценени като персона. Искреността е потребна за вас, само че смятате, че през днешния ден никой не се нуждае от нея, когато всички бързат, бягат непрестанно. Не можете да бягате безпределно - имате потребност от пауза. Искате да отделите повече време за себе си, само че към този момент рядко успявате.

4. Вие сте подготвени даже за най-амбициозните промени в живота си. Явно сте изтощени от настоящето си положение, което не ви разрешава да се разкриете изцяло. Чувствате се меланхолични и сте на прага на безспорна смяна във възгледите - желаете да извършите дефинитивно разкъсване с актуалното си състояние. Вие самите евентуално чувствате, че сега не живеете живота си.

5. Вие сте огромен естет и сетивен човек. Освен това евентуално имате екстрасензорни качества, заложба на предусещане и умеете да преценявате хората с един взор. Обичате, когато всичко към вас е красиво: движимости, интериорни предмети и т. н. Вие сами сте красиви, хармонични и мъдри, знаете по какъв начин да създавате уют и одухотворявате пространството. Можете даже да предвидите промени в живота си и знаете авансово по кое време някой ще се появи в живота ви или ще се случи някакво събитие, което ще промени ориста ви. И най-вероятно това ще се случи в близко бъдеще.

6. Искате ред и естетика във всичко. Трябва да преосмислите конфликтните страни на живота си. Бихте желали да поддържате връзка по-тясно с близките, изключително с околните си, желаете същинско фамилно другарство. Искате да разрешите остарели проблеми и търсите успокоение и тишина. Редът в живота е единствената смяна, от която се нуждаете.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР