Ако сте истински киноман, то гарантирано тръпнете в очакване на

...
Ако сте истински киноман, то гарантирано тръпнете в очакване на
Коментари Харесай

10-те филма, които всички очакваме с нетърпение през 2020 година

Ако сте същински киноман, то обезпечено тръпнете в очакване на новите заглавия, които промишлеността е подготвила за 2020 година. А те не са по никакъв начин малко и за някои от тях се приказва към този момент много време. Само след броени дни на екран излиза „ 18% сиво “. Филмът по едноименната книга на Захари Карабашлиев потегля по кината на 24 януари. Така, повече от 2 години след началото на снимачния развой, „ 18% сиво “ най-сетне е подготвен за среща с публиката.

От няколко дни пък по кината е филмът „ Бомба със закъснител “, въодушевен от придвижването #MeToo и основан по абсурда от 2016 година, когато създателят на медийния колос Fox News – Роджър Ейлс, беше свален от поста си след обвинявания в полов тормоз. Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби влизат в облиците на 3-те смели журналистки, които съумяват да се преборят с един от най-влиятелните мъже в медиите по света.

Чарлийз Терон и Марго Роби избухват в „ Бомба със закъснител “

 филм двойка уют жена кино пуканки Istock

За 2020-та компанията Disney разгласи сериозен лист с цели 23 идни министър председатели . През тази година почитателите могат да чакат вълнуващи анимации, измежду които „ Напред “ („ Onward “) на студио Pixar, игралната версия на „ Мулан “ и истински продукции като „ Круиз в джунглата “ с Дуейн „ Скалата “ Джонсън и Емили Блънт.

Съвсем скоро Disney ще зарадва почитателите на приключенията с акомодация на романа „ Дивото зове “ на Джек Лондон. Филмът е с присъединяване на Харисън Форд в основната роля. През април пък почитателите ще могат да се потопят в историите на „ Новите мутанти “ в следващия филм на Marvel за приключенията на Х-Мен.

И това е единствено началото! Вадете календара и маркирайте идващите 10 дати, тъй като никога не трябва да пропускате идващите 10 министър председатели.

Представяме ви 10-те най-очаквани кино лентата през 2020 година >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР