Ако сте харесали предишните игри за хакерския колектив DedSec, но

...
Ако сте харесали предишните игри за хакерския колектив DedSec, но
Коментари Харесай

Играйте безплатно Watch Dogs: Legion този уикенд

Ако сте харесали предходните игри за хакерския колектив DedSec, само че към момента не сте сигурни дали желаете да си закупите Legion, в този момент е момента да решите.

Ubisoft пусна дълго чаканият онлайн режим за Watch Dogs: Legion (включително и за лични компютри) и сходно на други случаи, в които студиото разгласява значими допълнения за свои игри, то провежда безвъзмезден интервал за игра. Безплатният „уикенд“ – кавичките са тъй като предлагането важи освен за почивните дни – започва от през днешния ден и ще продължи до понеделник, като ще ви даде по-голямата част от играта. Той ще е наличен за всички платформи, за които излезе играта: Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 (чрез противоположната съгласуемост за PS4) и за PC посредством Epic Games Store и Ubisoft Store.

Безплатният интервал за игра ще ви даде достъпа до сингъл и онлайн режима, дружно с всички тези спомагателни занимания, които предлага Legion, като да вземем за пример играта на дартс в локалната механа и здравите боеве с разнообразни съперници. Осем са лондонските квартали, до които ще получите цялостен достъп, а сингъл акцията е налична за проучване до задачата Skye Larsen. Онлайн режимът ще ви предложи, както PvP, по този начин и кооперативните функционалности, само че без TacticalOps. И несъмнено, напредъкът, изработен от вас по време на безплатния интервал ще се придвижи непосредствено в цялостната игра, в случай че решите след неговия край да си я закупите. Междувременно, Ubisoft анонсира и старта на серия от понижения на цената на другите издания на Watch Dogs: Legion и сезонния ѝ пропуск до началото на март за всички платформи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР