Ако сте фенове на олдскул хорърите и сте геймър, то

...
Ако сте фенове на олдскул хорърите и сте геймър, то
Коментари Харесай

Ново видео към Evil Dead: The Game

Ако сте почитатели на олдскул хорърите и сте геймър, то сигурно нямате самообладание да излезе Evil Dead: The Game. Даже и да имате някакви съмнения по отношение на това, което ще ни поднесат Saber Interactive, то откакто изгледате двете видеа, показани по-долу, няма да имате никакви подозрения.

Представеното от Saber и GameInformer впечатлява същински. Това няма да е игра за деца несъмнено и по всичко наподобява, че феновете на жанра ще изгубят доста часове в игра до края на годината със своите другари. Първото видео ни показва пакостите, които ще правят неприятните немъртви. Освен, че ни среща с всеки от тях, Saber ни показва осемминутен геймплей, в който може да видите свръхестествените им благоприятни условия, другите способи, по които ще кормят и насилват горките добряци и част от интерфейса на играта. А, да, и ще може дори да обсебите освен ходещите, само че и Кристин, която я виждаме в цялата ѝ хубост. Ако сте чели едноименната книга на Стивън Кинг, знаете за коя Кристин пиша.

Второто видео, за разлика от първото, обръща внимание на отсрещната страна – на Аш и компания. Може да ги видите по какъв начин правят разнообразни задания и натрупат точки преди да се трансферират към главорезите, виждаме техните характерни умения и функции. Виждаме същи едни мини-ашовци, както и самата тя – Ръката от „Семейство Адамс“!

Evil Dead: The Game беше обявена през лятото на предходната година и след две е подготвена да излезе. Премиерата ѝ ще е на 13-ти (знаете кой ден) идващия месец, като излиза за платформите на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch и PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР