Ако сте фенове на Гери Стаменова от Ергенът и песента

...
Ако сте фенове на Гери Стаменова от Ергенът и песента
Коментари Харесай

Новата чалга резачка идва! Гери Стаменова влезе в студиото, но пак се изкара жертва на момичетата

Ако сте почитатели на Гери Стаменова от " Ергенът " и песента ѝ Fuego към този момент ви е писнала, имаме добра вест за вас! Плеймейтката и певица е в развой на подготовка на шлагера на лятото. Ние чухме аранжимента и можем да кажем несмущаемо, че новата чалга резачка идва!

Самата Гери показа в стори, че ѝ писнало от " умрели " песни и очевидно по тази причина сама е решила да запише онази, която ѝ се слуша. А тази ария ще е " празненство чалга ", дава обещание Стаменова.

Виж още: " Тотална злобарка е ": Алекс Гърдева не си спести думите, посече грубо Людмила

Иначе, макар че " Ергенът " е сниман преди половин година, и Гери сходно на останалите девойки продължава да се вълнува от събитията в имението. Така на Стаменова ѝ се наложи да разяснява обстановката " към Алекс ". 

" Важното е да се споделят обиди. Мен особено много пъти желаеха да ме сдухат... това си беше тактичност! Евала на дамите, които знаеха по какъв начин да манипулират ", наяви Гери, влизайки в ролята на жертва, въпреки че видяхме, че и тя не е неприятен манипулатор.

Виж още: Напук на злобарите: Моника Валериева се дупи пред обектива на камерата

" На никой не му е било прелестно да го наскърбяват, каквото и да е направил. Беше доста гадно. Сега, като виждам, се чудя по какъв начин съм се сдържала ", разсъждава още моделката. 

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР