Ако сте фен на риалити форматите и сте гледали последния

...
Ако сте фен на риалити форматите и сте гледали последния
Коментари Харесай

Няма да я познаете! Даяна от Един за друг уби с нова секси визия

Ако сте почитател на риалити форматите и сте гледали последния сезон на " Един за различен " - предаването за влюбени, то тогава сигурно помните Даянка и Данчо от Велико Търново, защото те бяха една от най-позитивните двойки и несъмнено измежду любимците на множеството фенове за спечелването на огромната премия.

След излизането си от къщата на любовта двамата споделиха, че присъединяване ги е направило още по-сплотени и по-задружни, защото в действителния живот те са дружно от в действителност доста години, само че около работните задължения не им остава време, в което да се насладят един на различен. Ако би трябвало да научат един в действителност доста значим урок от предаването, то това е тъкмо това - да обръщат оптимално доста внимание на половинките си.

Няма да си кривим душата - Даянка е в действителност огромна хубавица, тъй че Данчо би трябвало да вижда какъв огромен късметлия е с такава жена до себе си, от която към този момент има две деца. По специалност брюнетката е детска учителка и настрана от това има детски учебен център. След излизането си любящата брачна половинка се трансформира в една същинска инфлуенсърка. От изявленията, които споделя, имаме постоянно опцията да се радваме на чудесната ѝ визия, пише vbox7.com.

В стори риалити звездата показа кадър с нова визия, на която умерено можем да кажем, че прелича навръх една същинска кукла Барби. За жал новите цветове в косите с перука, с която очевидно много се е харесала, защото желае да знае дали в действителност да се преобрази по този метод.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР