Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образован

...
Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образован
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Рейтингът на Слави е сравним с на Борисов

”Ако сте добър експерт във вашата област, в случай че сте просветен и в действителност желаете да измененията страната без да сте подвластен от някого, покажете се ”, написа Слави Трифонов в писмо до медиите, с което разгласи кастинг за нови политици. Трифонов сносно рестартира персоналното си наличие в общественото пространство с помощта на референдума, защото в последните години се поизноси. Шансът му да влезе в политиката е действителен, защото българите имаме податливост да гласуваме за нещо ново. По този метод бяха определени и Симеон Сакскобургготски, и Бойко Борисов. Това изясни в студиото на " България заран " социологът от " Галъп интернешънъл " Първан Симеонов.

По думите му политиците имат действително съображение да се опасяват от Слави Трифонов, защото персоналният му рейтинг е съпоставим с този на Борисов. Това обаче в огромна степен се дължи и на наличието му като телевизонен водещ в медийното пространство, добави Симеонов.

От своя страна музикантът Калин Вельов уточни, че в политиката има място за всеки, който има предпочитание да заеме позиция и да способства с нещо позитивно.

" Смятам, че желанията на Слави Трифонов са съществени, а тези, които не считат по този начин ще останат сюрпризирани. Единствено времето ще покаже дали помислите му са чисти или не. А народът е опрелящият фактор за развиването на политическата му кариера ", разяснява той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР