Ако сте чакали с нетърпение поредния ъпдейт на линията смартфони

...
Ако сте чакали с нетърпение поредния ъпдейт на линията смартфони
Коментари Харесай

Няма да видим версия 5Т на смартфона OnePlus?



Ако сте чакали с неспокойствие следващия ъпдейт на линията смарт телефони OnePlus - а точно 5Т, най-вероятно ще останете разочаровани. Според последни клюки, това устройство няма да види бял свят - вместо това премиерната дата на OnePlus 6 е изтеглена за началото на идната година. Миналата година компанията пусна модела 3T, който съдържаше +1 ъпгрейд на чипсета (от Snapdragon 820 към 821), както и леко покачване в цената.

Тази година обаче няма +1 ъпдейт на платформата Snapdragon 835, а OnePlus към този момент изигра коза с представянето на двойната камера. Прибавяйки обстоятелството, че компанията предлага задоволително RAM и вградена памет в модела 5, няма особени учредения за версия T. Засега няма изключително доста информация за това по какъв начин ще наподобява OnePlus 6 и какъв хардуер ще бъде заложен в устройството, само че в случай че съдим по софтуерната мода, която останалите производители на смарт телефони постановат, не е изключено да забележим 6-инчов екран.

Това ще бъде първата смяна на размера на екрана в позитивна посока за марката. Има също по този начин възможност OnePlus да се качи на влака на безрамковия дизайн - по прилика с устройствата на Samsung и Apple, а отношение на екрана 18:9 също не е невероятно. Съдейки по маркетинга на OnePlus през годините, в случай че в гореописаните клюки има доза истина, напълно скоро можем да чакаме и по-официална информация за OnePlus 6.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР