Ако спечели президентските избори в САЩ, Доналд Тръмп вероятно ще

...
Ако спечели президентските избори в САЩ, Доналд Тръмп вероятно ще
Коментари Харесай

Тръмп гласи бивш каубой за министър на земеделието, ако спечели изборите

Ако завоюва президентските избори в Съединени американски щати, Доналд Тръмп евентуално ще назначи някогашния каубой Сид Милър, комисар по земеделието на Тексас, за нов министър на земеделието на страната. Неговата известност в очите на американската общност е мощно спорна, оповестява

" За Министерството на земеделието, и за хранителната и селскостопанската политика като цяло, назначаването на Милър ще съставлява сеизмична смяна ", се споделя в обявата.

Politico показва, че Милър евентуално ще се опита да върне в хазната милиардите долари, които администрацията на Байдън отпусна за битка с климатичните промени в селското стопанство, както и да понижи мащабите на най-големите национални стратегии за хранене на американци с ниски приходи. Той също по този начин може да играе основна роля в полемиките за идния фермерски закон - законодателен пакет на стойност 1,5 трилиона $, който дефинира посоката на американската селскостопанска и хранителна политика. Документът към този момент е импортиран в Конгреса, само че приемането му може да се забави до 2025 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР