Ако спазвате някаква диета или принципа с прозореца на хранене,

...
Ако спазвате някаква диета или принципа с прозореца на хранене,
Коментари Харесай

Какво да хапнете, когато ви мори глад - 10 идеи

Ако спазвате някаква диета или правилото с прозореца на хранене, съгласно който би трябвало да гладувате 8 часа или повече, и сте първоначално, евентуално се справяте мъчно с чувството за апетит. То безусловно ще ви преследва, до момента в който свикнете.

Не е належащо да тормозите организма си и в случай че не успявате да се справите с глада, ще ви помогнем да го надхитрите.

Има храни с ниско наличие на калории, които може да хапнете, щом почувствате мощен апетит, написа struma.bg. Те няма да объркат диетата ви и няма да допринесат за повишаване на тежестта. Ето какви са опциите ви за нискокалорично ядене:

1. Зеленчуци с ниско наличие на калории – краставици и моркови. Те съдържат витамини и потребни субстанции, само че са целесъобразни най-много поради изобилието си от фибри. Може да ги консумирате без мярка.

2. Зеленчукови спагети – това е различна, която ще ви разреши още веднъж да хапвате обичаните си спагети, единствено че този път те ще бъдат извършите от тиквички. Последните съдържат към 30 калории, което е нищо спрямо истинските.

3. Зеленчукови оризови кексчета – както се досещате, те са формирани от ориз и потребни зеленчуци. Това също е нужен протеин, който ще ви зареди с сила. Ястието е богато на фибри.

4. Пуканки – без масло или захар, в случай че обичате сладките. Противно да схващането, че са нездравословни, пуканките съдържат фибри и субстанции, които ги трансформират в уместно леко залъгване на организма сред храненията.

5. Плодове – не може без тях. Всички са потребни, с богато наличие на потребни за организма субстанции. За най-хубави резултати заложете на горските плодове или цитруси.

6. Яйца – може да си ги приготвите елементарно и бързо. Не ги заменяйте с нищо, тъй като те са скъпият протеин, от който организмът има потребност.

7. Супа – всяка зеленчукова чорба е добре пристигнала. Ако сте феновете на крем супите, обаче, не слагайте масло или сметана, въпреки всичко не би трябвало да прекалявате с волностите.

8. Риба – най-добре печена. Достатъчни са единствено 100 г, с цел да се почувствате сити. Тя също е скъп протеин.

9. Карфиол – рецептата, която ще засити глада ви, включва карфиол, нарязан или накъсан на ситно.

10. Кайма – само че без никакво наличие на сланина. Може да си я приготвите сами или да я купите от магазин. Ако изберете втория вид, наложително се поинтересувайте от състава й.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР