Ако смятате, че нещо не ви достига и това ви

...
Ако смятате, че нещо не ви достига и това ви
Коментари Харесай

4 знака, че е време да промените нещо в живота си

Ако смятате, че нещо не ви доближава и това ви нервира, тогава би трябвало деликатно да огледате живота си. Добрият психолог постоянно ще ви помогне да се справите със подозренията и проблемите си.

1.       Раздразнение
Знаци, че е време да измененията нещо в кариерата си
Забелязвате, че през последните месеци мотивацията ви за работа е намаляла и че сегашната ви позиция към този момент не съставлява подстрекател...
Прочети повече
Несъмнено с времето достиженията, премиите и триумфите на близките провокират все по-голямо неспокойствие у човек, изключително, в случай че той прави услия, само че не може да реализира мечтаното. Започва да наподобява, че това е незаслужено и че другите получават несправедливо почитание. В един миг се оказва, че родственици, сътрудници, близки са подложени на остри рецензии и прояви на яд. Разочарованието се трансформира в всекидневен сателит. И всичко това, тъй като на фона на заслугите на други хора, техните лични стават незначителни и незабележими. Необходимо е незабавно да се отървете от такава оценка благодарение на професионални психотехники.

2.       Статус

Надпреварата за авторитетни действия и непрекъснатото затвърждаване на личната значителност приказва за безапелационна нерешителност. Ето за какво, съзнателно шикозният и артистичен метод на живот приказва за неодобрение от всичко, което се случва в живота. Желанието за реализиране на финансово великолепие засенчва всички други цели, а не би трябвало да е по този начин.

3.       Отрицание
3-те зодии, чийто живот ще се промени радикално през 2022 година
Астролозите описаха кои зодии през 2022 година ще имат шанса да трансформират живота си. Списъкът на късметлиите включваше единствено трима предст...
Прочети повече
Неусетно се натрупва отрицателно отношение към всичко, което ви заобикаля: работа, семейство, сътрудници, другари. Изглежда, че никой не ви обича и всичко е отблъскващо. На работа шефът като че ли преднамерено търси във вас някаква  вина, брачната половинка ви мърмори непрекъснато като се проберете вкъщи, приятелите се нуждаят единствено от авторитетни познати, а вас ви вика единствено за „ черната работа “. Ако не сте удовлетворени от личната си среда, не е ли по-добре за известно време да се отделите от нея? А може би насъбраната отмалялост от напразния еднообразен живот основава такава заблуда?

4.       Работохолизъм

Острото предпочитание да бъдете на работа 24/7 демонстрира цялостна липса на персонален живот. Младите майки са погълнати от домакинската работа толкоз доста, че за всичко останало не отделят никакаво внимание. Невъзможно е едно нещо да лиши от цветове целия ви живот, би трябвало ясно да разделите работата, отговорностите и свободното време, персоналното пространство. Така ще се появи и изчезналата тръпка от това да очакваш непредвиденото, да търсите хубостта и удоволствието отвън ежедневните отговорности, да оценявате спокойствието и тишината.

Ако за вас животът се е трансформирал е едно сиво всекидневие, което даже не желаете за стартира сутринта, потърсете професионална психична помощ. Всичко е в гледната точка.
Важни неща, които да си обещаете, с цел да се промени животът ви
Когато желаете да измененията нещо в живота си, би трябвало да си обещаете, че ще спазвате някои значими неща. Когато го извършите, ще видите, че...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР