Ако смятате, че днешните коли са еднакви и им липсва

...
Ако смятате, че днешните коли са еднакви и им липсва
Коментари Харесай

Новото Renault 5 има поставка за багети и други странни аксесоари

Ако смятате, че днешните коли са идентични и им липсва темперамент, ще харесате новото Renault 5. Това е доста повече от просто електрическо завръщане към R5, което американците познават като Le Car. За неговото прераждане инженерите са натъпкали доста страхотни функционалности в дребната кола.

Подхранвайки стандарта за французите и тяхната обич към хляба, новият EV идва с държач за багети.
Това не е шега; тъкмо там в прессъобщението се споделя:

„ Renault 5 E-Tech Electric ще бъде и първият автомобил, особено оборудван да транспортира багети от пекарните. Край на брашното или трохите по вашата прелестна тапицерия! "
Монтирана отдясно на централната подпора, плетената кошница е проектирана благодарение на френския производител на кошници Marguerite Herlant. Изящният аксесоар ни припомня за вазата с пъпки на Volkswagen Beetle.

Новият R5 има доста повече от място за предпазване на багета. Например селекторът на скоростите, инсталиран на кормилната колона, наподобява на кутия за червило. Renault го назовава " e-pop скоростен лост " с персонализиран връх и съвместими аксесоари, от които да избирате. Собственикът на автомобила може елементарно да смени ръба на скоростния лост, като употребява нещо заострено, тъкмо като унищожаване на държач за SIM/microSD на смарт телефон.

Има не по-малко от 104 налични аксесоара за Renault 5 от 2024 година, в това число 3D отпечатани кубчета и централен органайзер. Един от наличните дизайни има логото " 1972 " като намек към годината, когато истинският R5 е пуснат в продажба. Други имат ретро и съвременни погледи върху логото " 5 ".

Ретро детайлите включват блоковия дизайн на таблото с отвесни шевове от страната на пасажера. Вдъхновена от горещия хечбек R5 Turbo, тапицерията има забавна „ H “ шарка, която се простира до триместната задна седалка. Има и доста дънкови тъкани, направени напълно от рециклирани пластмасови бутилки за вода.

Екстериорът също е цялостен с забавни елементи. Аспираторът има светещ панел с претекст " 5 ", който служи като знак за зареждане на батерията. Той автоматизирано светва, когато лидерът се приближи до колата. В допълнение, увисналите фарове намигват като приветствена поредност, а правоъгълните LED дневни светлини в бронята са намек към фаровете за мъгла на остарелия R5 Turbo.

Има френско знаме, вградено във фаровете, до момента в който джантите имат лого от остарялата школа 5 вместо диаманта на Renault. Клиентите могат да получат и куп стикери за покрива и входните порти. Цялостният жанр е след моделите от предходно потомство с техните отвесни задни светлини и квадратните калници на R5 Turbo. Можете да получите друг комплект джанти с емблемата на Renault, дружно с контрастираща горна алена лента.

Въпреки че не е планувано ново Turbo, защото R5 е електрически, високоефективно производно е в развой на разработка. Дебютирайки по-късно тази година, Alpine A290 ще има по-голяма мощ от 150 конски сили и 245 нютон-метра (181 нютон-метра) въртящ миг, непокътнати за най-високото Renault 5.

Французите имат още забавни коли, като Renault 4 също се завръща, както се вижда от концепцията 4ever. Освен това се възнамерява напълно модифицирано Twingo. И двата ще възприемат това, което Renault назовава " ретрофутуристичен " жанр посредством разбъркване на дизайнерски детайли от предходни генерации с авангарден метод - както е добре изпълнено тук при R5.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР