Ако сме заклети фенове на кафето и денят ни просто

...
Ако сме заклети фенове на кафето и денят ни просто
Коментари Харесай

С какво да заменим кафето сутрин

Ако сме върли почитатели на кафето и денят ни просто няма по какъв начин да стартираме без най-малко една чаша с кофеинова напитка, тогава надали ще позволим някой да ни убеди, че има по-добра опция заран. Но, в случай че въпреки всичко сме склонни на известни взаимни отстъпки, то ето с какво можем да пробваме да сменяем кафето.

Добре знаем, че черният и зеленият чай също съдържат известно количество кофеин и някои ги избират за освежаване, вместо кафе. А какво ще кажем за един джинджифилов шот рано заран?

Той ще ни даде нужната доза ударна сила за начало на деня, само че без отрицателния резултат на кофеина върху кръвното налягане. Затова джинджифиловата напитка е подобаваща за хора с високо кръвно. Няма да се почувстваме нервни и неспокойни, а просто заредени с нови сили за новия ден.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Peggy (@knallerbsenprincess_peg) на Дек 28, 2018 в 12:45 PST

Освен това, джинджифилът от дълго време се е потвърдил като имуностимулатор . Затова и приемът по под разнообразни форми е повече от целесъобразен за сезона на гриповете и настинките. Със своя противовъзпалителен резултат ще ни подсигурява, че ще сме освен енергични, само че и здрави.

Джинджифилът също по този начин е потребен за храносмилането и в случай че стартираме деня си с него, метаболизмът ни ще работи като пушка през целия ден. Така прегрешенията, в случай че си позволим такива, ще са най-малко една концепция по-малко греховни, тъй като ще се разграждат по-бързо.

Също по този начин, джинджифилът успокоява смутения корем. Както по празниците невъздържание с храната, по този начин е добре сутрините да започваме с чашка фреш от този корен, с цел да възвърнем естествената работа на храносмилателната система.

 Снимка 397581

Ползите от заместването на кафето с джинджифилов шот при започване на деня не престават и до неговия край. И една от тях е по-добрият сън . Ако усещаме резултата на кофеина върху заспиването и наспиването, значи е време да усетим и този на енергизиращата джинджифилова напитка, написа The Richest.

 Мляко, куркума, джинджифил и канела - по какъв начин да си създадем златно мляко
Златно мляко за златно здраве

Щит против заболяванията на сезона

Как да си създадем джинджифилов шот

Лесно е, едвам си създадем кафе. Трябва ни само сокоизстисквачка. В нея слагаме нарязаният на дребни части корен от джинджифил. Ако използваме блендер, прибавяме и малко вода, а откакто смелим, би трябвало да прецедим. И в двата случая прибавяме малко лимонен сок и мед за усет и още витамини.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР