Ако сме истински любители на кучетата и котките, какво по-хубаво

...
Ако сме истински любители на кучетата и котките, какво по-хубаво
Коментари Харесай

9 от най-добрите филма, с участието на кучета и котки

Ако сме същински фенове на кучетата и котките, какво по-хубаво от това, с изключение на да ги отглеждаме, да изгледаме и някой и различен филм с тяхно присъединяване. Дали ще е анимация, нещо страховито, трагично или напълно занимателно - щом сме фенове на животните, няма метод това да не ни достави наслаждение.
 Куче или котка - кой е по-добрият домакински любим
Куче или котка - кой е по-добрият домакински любим

Има ли въобще еднопосочен отговор

И в случай че се чудим от кое място да стартираме, ето няколко оферти от Espresso Cinema. Без алергии, без косми за обиране - единствено положително кино.

" 101 далматинци ", 1961 година

Какво по-хубаво от филм с куче? Филм със 101 кучета. Схемата на Круела да направи палто от кученца далматинци наподобява много мрачна, само че стилизираната анимация на тази класика разрешава елементарно да " забравим " тази детайлност.

" Куджо ", 1983 година

Най-добрият другар на индивида се трансформира в неговия най-лош зложелател в тази акомодация по романа на Стивън Кинг. В основата на сюжета е един гневен санбернар, който хваща в капан майка и наследник в кола, паркирана под жаркото слънце. Това е надалеч от сладките дребни далматинци на Дисни.

" Приключенията на Майло и Отис ", 1986 година

Японският филм споделя историята на изгубени мопс и коте, които се пробват да се върнат вкъщи. По пътя си те срещат разнообразни диви животни. Резултатът е толкоз сладостен, колкото и всичко останало... до момента в който не осъзнаем, че някои подиуми искрено демонстрират свирепост към животните. При стартирането на кино лентата в Съединените щати са изрязани сред 15 и 20 минути от него, в това число сцена, в която котка е безусловно хвърлена в морето от върха на канара.

" Толкова, колкото ", 1997 година

Филмът слага значими житейски въпроси, като това могат ли животните да ни създадат по-добри хора? Това се случва с героя на Джак Никълсън, до момента в който се грижи за кучето на съседа си и последователно става по-чувствителен и отворен.

" Моето куче Скип ", 2000 година

Младият Уили, изигран от Франки Мюниц (популяре на първо място с присъединяване си в сериала " Малкълм " ) получава за рождения си ден куче, което напълно трансформира живота му. Кучето му оказва помощ да си откри другари, измежду които е и най-красивото момиче в учебно заведение. Макар да наподобява прекомерно хубаво, с цел да е истина, филмът в действителност е акомодация на едноименна автобиография.

" Ласи ", 2005 година

Този лист сигурно би бил повърхностен без кучето Ласи, само че въпросът е коя версия би трябвало да изберем. От 1943 година насам героинята на Ласи е била обект на редица игрални филми. Може би версията от 2005 година е измежду най-сполучливите. Но в случай че въпреки всичко избираме оригиналните продукции, просто би трябвало да се върнем към първоизточника от 1943 година

" Котаракът в чизми ", 2011 година

Свенливият и по едно и също време смешен котарак е ослепително озвучен от Антонио Бандерас. Още по-хубавото е, че в анимацията артистът още веднъж си партнира с Салма Хайек, която пък е гласът на Кити Софтпаус - котка крадла.

" Уличната котка на име Боб ", 2016 година

Филмът е основан на същинска история и споделя за скитник, подвластен от хероина, който съумява да преодолее компликациите си с помощта на обичта на бездомна котка. Този филм може да бъде в действителност назидателен и потребен.

" Белият зъб ", 2018 година

Популярният разказ на Джек Лондон е нееднократно приспособен за огромния екран - още през 1936 и 1991 година Най-новата интерпретация е анимационен френски филм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР